Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ryan Gravenberch transferprioriteit van Juventus'

16 december 2021 15:44 - La Gazzetta dello Sport
Foto: Pro Shots

"Ryan Gravenberch transferprioriteit van Juventus"; image source: Pro Shots

Volgens La Gazzetta dello Sport is Ryan Gravenberch een transferprioriteit van Juventus. De 'Oude Dame' is op zoek naar een nieuwe middenvelder en de 19-jarige Ajacied wordt gezien als de belangrijkste kandidaat. Juventus hoopt Gravenberch komende winter al naar Turijn te kunnen halen, maar ook een transfer in de zomer is voor de recordkampioen van Italië bespreekbaar.

Juve zou in de komende weken al zaken willen doen om de concurrentie voor te zijn en hoopt te kunnen profiteren van de goede banen die het heeft met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de middenvelder.

Gravenberch heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2023. Ondanks dat hij nog altijd maar 19 jaar is, heeft hij inmiddels al 84 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax gespeeld. Ook kwam hij tot 10 interlands voor het Nederlands elftal. Ajax probeert al langere tijd om het contract van de middenvelder opnieuw te verlengen, maar een akkoord is nog altijd niet bereikt.

Meer op La Gazzetta dello Sport
Discussieer mee op de forums


Tags

gravenberch juventus transferprioriteit bespreekbaar dame dello gazzetta juve raiola turijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Ik begrijp dat Raiola al met hem loopt te "leuren", maar dan heeft Juventus hem niet veel zien spelen dit jaar. Gravenberch moet eerst maar leren zich op te kunnen laden, óf laten zien dat ie het Eredivisie niveau ontgroeid is. Tot die tijd heeft ie in mijn ogen nog niet veel te zoeken in het buitenland.
+4/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Op basis waarvan zouden ze hem willen hebben? Zwaar overschatte speler. Als Ajax hem kan verkopen: gelijk doen!
+8/-0

7 maanden geleden
Deze jongen staat stil in zijn ontwikkeling.
Dat kan of door de trainer komen, of door zijn eigen karakter.
Misschien zit hij aan het dak van zijn talent.
Een overgang naar Juventus wordt waarschijnlijk daarna vervolgd bij een Franse subtopper.
+6/-0

 
7 maanden geleden
De trainer geeft hem meer dan genoeg vertrouwen, dus daar ligt het in ieder geval niet aan.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Met alleen vertrouwen geven red je het niet.
Een trainer moet spelers ook beter maken.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Misschien mankeert er iets aan het karakter? Dan kan de trainer doen wat hij kandoen, maar dan wordt het toch nix. Ryan laat al heel lang zien dat hij zich te 'groot' voelt voor ons Ajax.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Eens.
+1/-0

7 maanden geleden
Bij een goede prijs verkopen voordat we weer in een Raiola soap terecht komen. Daarna Raiola Arena verbod geven en de regel invoeren dat elke speler die naar Raiola overstapt geen minuut meer speelt.
+3/-0

7 maanden geleden
Veel succes bij Juventus! Of wacht hij ook tot hij transfervrij de deur uit kan?
+2/-0

 
7 maanden geleden
Raiola is zijn zaakwaarnemer, die gunt Ajax nada, dus ook Gravenberch gaat niet bijtekenen en loopt , ben ik bang, maar hoop het niet, gratis de poort uit. Wederom een speler die veel te vroeg vertrekt , nog niet echt top is , financieel gaat cashen, maar zijn eventuele carrière om zeep helpt. Blijkbaar is het financieel gewin op korte termijn veel belangrijker dan al die voorbeelden die Raiola inmiddels weggebracht heeft en voetballend terug bij af zijn.
+3/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Het is een ongeslepen diamant. Op een of andere manier lijkt hij bij Ajax niet verder te ontwikkelen en kun je misschien spreken van een extreme vormdip. Kijkende naar Mazraoui, Brobbey, Onana, kan Ajax het niet permitteren om weer een speler in 2023 gratis de deur uit te laten lopen. Misschien geen heel gek idee om Gravenberch te verkopen komende winter, mits er een groot bedrag (boven de 50 miljoen) geboden wordt. Misschien interessant om Eriksen gratis op te pikken.
+2/-0

7 maanden geleden
Sommige woorden van Gravenberch blijven bij mij hangen.
Gezien zijn spel of wat daarvoor door moet gaan komt dat aardig overeen.
Hij liet zich toen verleiden aan te geven dat hij bij kleine wedstrijden meer moeite had zich te motiveren.
Ben sindsdien op hem gaan letten.
75% slechte balaanname en voortzetting.
Aanvoer voor de aanval minimaal.
Scorend vermogen voor een zogenaamd supertalent en als middenvelder onder de maat. Dan druk ik mij nog eufemistisch uit.
Van mij mag hij gaan. Ook in de winterstop.
Dan krijgt Ajax tenminste nog wat voor hem.
Bijtekenen doet hij toch niet met een Raiola als zaakwaarnemer.
Raiola heeft de smaak te pakken en vooral Ajax.
Ook Mazraoui gaat zonder transfersom voor Ajax vertrekken. Zelfde laken een pak. Aan het einde van het jaar is mijn verwachting.
+5/-0

7 maanden geleden
Mino Raiola als zaakwaarnemer van jonge Ajax spelers kost Ajax inmiddels heel wat geld !
+1/-0

7 maanden geleden
Als Ryan even via Google zoekt op Ihattaren, Mino Raiola en Juventus kan hij een snel en roemloos einde van zijn carrière voorkomen. Mijn inschatting....Ryan heeft geen Google!
+3/-0

 
7 maanden geleden
We hebben de kant van Ryan nog niet gehoord. Wellicht wil hij Ajax nog niet verlaten, maar het is inmiddels duidelijk dat Ajax komende winter het contract moet openbreken en verlengen of dat ze hem dezelfde winter verkopen. Het zou best kunnen dat het nu de beste tijd is om te cashen nu Juventus nog geïnteresseerd is. Wat betreft de carrières van jeugdspelers onder Raiola is het inderdaad wel duidelijk dat het Raiola helemaal niets kan schelen of een speler kan doorontwikkelen of dat ze meteen afschreven worden op het moment dat ze een ander shirt aantrekken. Hij heeft namelijk zijn dikke cheque weer binnen en heeft ook een mooie cheque voor de speler geregeld. Dan kan hij hetzelfde trucje uitvoeren voor de volgende speler die in de rij staat. Slaagt hij niet bij Juve? Dan zal hij nog een paar euro’s eruit halen door ze te stallen bij een subtopper in Italië om de speler vervolgens roemloos (zonder de medewerking van Raiola, want dan zijn ze niet meer interessant) naar ADO of een Sparta te verbannen. Maar dan hebben ze wel geld, dat wel.
+2/-0

7 maanden geleden
Jongens onder Raiola hou je niet tegen, ondanks t risico ,dat je volledig mislukt in t buitenland ! Goede prijs en laten gaan!
+4/-0

 
7 maanden geleden
Probleem is dat Juventus niet gaat bieden, ja een fooi wat Ajax wegwuift.
Het hoort allemaal bij het spel van die rat.
Hij heeft maar 1 prioriteit en dat is Ajax zo lang mogelijk aan het lijntje houden, 1,5 jaar contract voor een 19 jarige jongen stelt natuurlijk niks voor.
Nu is hij straks eerst zogenaamd boos dat Ajax niet wil verkopen, waardoor hij de onderhandelingen uitstelt.
Gravenberch word ondertussen gek gemaakt, zal binnenkort wel een rondleiding krijgen in Turijn waar alle grote meneren van club even een halfuurtje bij zijn, Gravenberch weet het vervolgens zeker en wil in de zomer ook niet meer na een andere club als die zich aandient.
Moet nog stappen maken bij Ajax bla bla bla, vervolgens is er nog 1 keer een intentie om eruit te komen met een afspraak die 7x is verzet na volgend jaar december, ondertussen tikt de tijd veder en speelt hij gewoon.
Dan word er gezegd net zoals bij Brobey het was een extreem goed bod van Ajax, dat waarderen wij maar we kiezen toch voor een andere weg.
Mino steekt vervolgens 10 miljoen tekengeld in zijn eigen zak en denkt dikke lul Ajax.
+3/-0

7 maanden geleden
Denk dat Ajax hem deze winter een ultiem bod moet doen en anders naar andere spelers moet gaan kijken. Taylor of Klaasen ipv Gravenberch of inderdaad Erikssen binnen halen. Het is een lullige beslissing en ik snap dat Ten Hag met de beste spelers wil spelen (waar je in geval van Ryan op dit moment over kan twijfelen of dat ook bij hem geldt), maar ik ben benieuwd of een speler van 19 jaar kiest voor 1,5 jaar banken tot hij gratis de deur uit kan lopen. Je moet een keer een voorbeeld stellen en dat is met Brobbey, Nous en in mindere mate Onana natuurlijk niet gebeurd. Die spelen/speelden of krijgen in ieder geval nog speelminuten.
+1/-0

7 maanden geleden
Verkopen en Klaassen op zijn plek zetten. Is 10x beter.
+6/-1

 
7 maanden geleden
Helemaal mee eens
+3/-1

nieuws-redacteur 7 maanden geleden (gewijzigd)
Ryan heeft geen enkele intentie om naar Juventus te gaan. Hij zou wel gek zijn.

Dit is een standaardbericht van Raiola. Volgende week zullen Inter, AS Roma, Nice en sinds kort ook Barca en Dortmund waarschijnlijk 'belangstelling' hebben.

Dat media dit soort fakeberichten blijven overnemen.....: ongelooflijk wat een niveau.
+1/-0

7 maanden geleden
Contract tot medio 2023. Voor 100M mag ie deze winter naar Juve.
+1/-0

7 maanden geleden
Gravenberch verkopen nu je nog ewat kan vangen en Eriksen aantrekken.
Niet dat er straks weer eentje gratis wegloopt bij Ajax....
+1/-0

7 maanden geleden
Inpakken en wegwezen..!
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.544 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

adidas alvarez antony berghuis bergwijn blind blob brobbey cache core dortmund fier gemankeerde haller ihattaren jeroene koen magallan marek marin martinez mazraoui raadsel spelbos stekelenburg tadic tagliafico timber trnlazureumsvaprod windows