Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Taylor: 'Over anderhalf jaar? Liefst vast in Ajax 1 natuurlijk'

15 december 2021 23:42

Kenneth Taylor maakte vandaag de 1-0 en dat betekende meteen zijn eerste goal in Ajax 1. "Dat was wel top", glundert hij na afloop, "Het is lekker als je vroeg een goal maakt, dat begrijpt iedereen wel."

Hij gaat vervolgens dieper in op zijn persoonlijke situatie. "Ik moet het vooral doen met invalbeurten en dan mezelf laten zien. Voor mijn type speler is het denk ik lastig om in tien minuten jezelf te laten zien daarom was ik blij met een hele wedstrijd vandaag. Ik denk dat het wel redelijk ging maar er zijn zeker nog verbeterpunten. Welke dat zijn? Dat bespreek ik met de trainer."

Vorig jaar kende Taylor, gezien als een groot talent, na zijn debuut in Ajax 1 een kleine terugval. "Dat was rond de winterstop, toen speelde ik wat mindere wedstrijden in Jong. Daarna pakte ik het echter weer op en kreeg ik van de trainer ook weer kansen. Dit seizoen speelde ik goed tijdens de voorbereiding en ik mag nu vaak invallen. Daar ben ik wel tevreden mee op zich."

Waar ziet hij zich over anderhalf jaar staan? "Het liefst in Ajax 1 natuurlijk", besluit Taylor breeduit lachend.




Discussieer mee op de forums


Tags

taylor betekende breeduit glundert jong terugval

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo desgewenst eenjarig elsimao gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer pleefiguur ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper