Transparent
Inloggen
Sluiten

Youri Regeer: 'Op rechtsbackpositie zit er misschien eerder een doorbraak in'

15 december 2021 23:18

Youri Regeer was één van de gelukkigen die zijn debuut mocht maken. "Je debuut in Ajax 1, daar droom je van", zwijmelt hij voor de camera van ESPN, "Je hoopt dat je misschien mee mag omdat je weet dat de trainer veel jongens rust gaat geven. Als je er dan in mag, ik zei het al, komt er een droom uit. Ik trainde gistermiddag al mee en zag me daarna op de spelerslijst staan.

Ja, het ging wel redelijk. Het is altijd even wennen als je er in de rust inkomt maar ik heb nog bijna gescoord en ook bijna een assist gegeven. Wat dat betreft was het 'net niet' vandaag."

Regeer is vaak middenvelder maar wordt ook regelmatig als rechtsback gebruikt. "Je weet dat er nu op korte termijn eerder een doorbraak als rechtsback inzit en dat is in het Ajax systeem toch een positie waarbij je veel op het middenveld uitkomt. Ik speel gewoon waar de trainer me nodig heeft."




Tags

regeer rechtsbackpositie espn gelukkigen gistermiddag inkomt inzit spelerslijst zwijmelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos