Transparent
Inloggen
Sluiten

'Noussair Mazraoui wil na dit seizoen vertrekken naar Barcelona'

15 december 2021 21:28 - Gerard Romero
Foto: Pro Shots

"Noussair Mazraoui wil na dit seizoen vertrekken naar Barcelona"; image source: Pro Shots

Noussair Mazraoui wil na dit seizoen vertrekken naar FC Barcelona. Dat claimt de Spaanse journalist Gerard Romero. Het contract van de rechtsback loopt na dit seizoen af en hij zou hebben laten weten dat hij dat wil gebruiken om transfervrij richting Spanje te kunnen vertrekken. Eerder deze week meldden Spaanse media al dat Barcelona hoopte om hem komende winterperiode al te kunnen halen, maar volgens De Telegraaf is dat voor Ajax onbespreekbaar.




Tags

barcelona mazraoui gerard meldden romero telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Is zo doorzichtig. Zagen we in de zomer al aankomen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Van de zomer?
Al een jaar of drie/vier.
Altijd maar klagen dat hij zo slecht behandeld is in de jeugd.
Waar zijn leeftijdsgenoten reiskostenvergoeding kregen, hij niet.
Waar zijn leeftijdsgenoten een contract kregen, hij niet.
Misschien had hij gelijk?
+1/-0

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Nooit meer opstellen en nooit meer met spelers in zee gaan uit de stal van Raiola. Hoe voorspelbaar allemaal. De volgende die transfervrij de deur uit gaat in 2023 is Gravenberch. Buiten een landskampioenschap of een KNVBbeker hebben ze nog helemaal niks gewonnen. Wat verbeelden die jochies zich nou?
+2/-3

2 jaar geleden
Hoort er allemaal bij. Niet iedereen is Ajacied for life. Gewoon met Mazraoui de CL winnen. Dan mag hij optyfen naar Barca en gaan we Rensch brengen. Mazraoui speelt volgend seizoen geen CL :)
+3/-0

2 jaar geleden
Veel succes. Als hij dit seizoen maar zijn niveau blijft halen, want hij is ontzettend belangrijk voor de ploeg. Vooral zijn samenwerking met Antony en Berghuis heeft ons heel wat moois bezorgd.
+2/-1

2 jaar geleden
Triest. Weer een speler die Ajax geen transfersom gunt. Ga maar lekker naar het zinkende schip in Barcelona. Dat jullie de komende jaren maar lekker Europa League of Conference League mogen spelen. Ga maar strijden met Dest om je plekkie om wekelijks vervolgens uitgekotst te worden door de media. Ik hoop dat Marc hiervan leert. Het is klaar met spelers opstellen waarvan de contracten binnen een jaar aflopen.
+2/-1

2 jaar geleden
Hij gaat daar in de rij staan van net niet top, bij frenky de jong en Memphis , die niet tot hun recht komen!! Ook zo bij Onana! Ze verkijken zich op Barcelona, want daar is van een glorieuze toekomst niks te zien nu!
+5/-0

2 jaar geleden
Jammer. Barcelona is niet meer wat het geweest is. Komt komende jaren ook niet meer terug want financieel zit het aan de grond
+4/-0

2 jaar geleden
Behalve het weer is er niet zoveel beter in Barcelona lijkt me. Maar goed, dit kon je natuurlijk van heeeeeel ver zien aankomen. Voor zijn ontwikkeling zou ie gewoon nog 2 jaar hier moeten blijven, maar dat ziet Raiola vast anders...
+3/-0

2 jaar geleden
Als je zo graag europa league/conference league wil spelen bij een club die failliet aan het gaan is hoe je niet zo ver hoor Nous, kan je ook gewoon in Rotterdam gaan ballen
+2/-0

2 jaar geleden
Niet met spelers van die Raiola in zee gaan.
+2/-0

2 jaar geleden
Zou me niets verbazen. Barcelona heeft geen cent te makken. Hoeven nu alleen tekengeld af te tikken en uiteraard Raiola kan weer wat in zijn zeer diepe zakken steken. Helaas gaat Mazraoui het ( indien het gerucht waar is uiteraard ) niet redden bij Barcelona . Ik denk dat ze dat bij Barcelona ook wel weten , maar zal dan wel voor de doorverkoop gehaald worden.
+2/-0

2 jaar geleden
Een sprookje begint altijd met de woorden: Er was eens!! Ik heb het over spelers die via een makelaar over een contract verlenging praten. Hoewel het met een sprookje meestal goed afloopt is ieder woord te veel want sprookjes bestaan niet.
+2/-0

2 jaar geleden
Prima. Laat hem maar onderhandelen met hun curator.
+2/-0

2 jaar geleden
winterstop verkopen, pak de €€€€
+2/-0

2 jaar geleden
Noussair schat dit goed in...heeft het CL niveau niet en weet "Rensch is een baas". Hij doet er goed aan om een stapje terug te doen bij het zinkende Catalaanse schip "El Titanico".
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Nousje wordt misschien meegenomen om de deal van Haaland toch enigszins rond te krijgen. Haaland wil blijkbaar naar Barca, de zieltogende Catalanen willen hem ook....maar er is geen geld. En ze kunnen het niet verantwoorden naar de buitenwacht.

En dan moet ook nog dikke Mino zijn fee hebben. Hoe pakken we dat aan?

Nou ja...een speler als Nous (normale transferwaarde 20-30 miljoen) gratis overnemen helpt natuurlijk al heel wat. Ze kunnen hem bij tekenen van contract meteen voor 40 miljoen op de balans zetten.

En natuurlijk is Nous, indien fit, een prima speler voor Barcelona. Iedereen blij.

Alleen, Nousje...nog één keer: ben nu gewoon eerlijk naar ons man. Hou op met die onzin. Zoooooooo moe van.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Weet niet hoe de spaanse boekhouding werkt, maar in ieder geval hier in NL zet je transfervrij overgekomen spelers niet op de balans, toch?
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao forbs henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid