Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana: 'Terugkeren bij Barcelona is mijn eerste optie'

14 december 2021 18:05 - Diario Sport
Foto: Pro Shots

André Onana: "Terugkeren bij Barcelona is mijn eerste optie"; image source: Pro Shots

In gesprek met Diario Sport bevestigt André Onana dat hij na dit seizoen transfervrij gaat vertrekken bij Ajax. Dat hij al een akkoord zou hebben met Internazioanle klopt echter niet. "Er zijn verschillende clubs, maar we hebben nog geen keuze mgeaakt. Je weet ook nooit wat er gaat gebeuren, want in het voetbal is er geen zekerheid", aldus Onana. "We wachten af welk project wij het leukste vinden. Het is belangrijk om daarbij naar het sportieve aspect te kijken. Barça blijft een van de topclubs in de wereld. Ik wil iedere week spelen en daar hecht ik veel waarde aan."

Een terugkeer bij Barcelona heeft dan ook zijn voorkeur. "Dat is mijn thuis en daar ben ik opgegroeid", zo geeft hij aan. "Als het Barça kan zijn, zal het Barça worden."

Uiteindelijk zal Onana met een goed gevoel terug kijken op zijn periode bij Ajax. "Het jaar waarin we Real Madrid en Juventus uitschakelden was bizar voor zo'n kleine club. Ik blijf echter wel zitten met de finale van de Europa League tegen Manchester United", zegt hij daarover. "We waren normale spelers en bereikten met veel zenuwen de finale. Ik was pas 19 jaar oud. Ondanks dat ik niet won, was het bereiken van de finale al een overwinning. We hebben veel geleerd en ik verloor mijn angst voor alles en iedereen."

Meer op Diario Sport




Tags

onana barcelona bereikten bizar diario internazioanle juventus leukste madrid mgeaakt project uitschakelden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Lekker veel typfouten...

Fijne sneer nog even: " Barcelona is mijn thuis", Ajax een kleine club noemen.
Allemaal bewust en berekenend, wegwezen met die gast.
+3/-0

2 jaar geleden
Ha! Doei Onana, veel plezier bij je “grote” club Barcelona! Veel plezier in de Conference League komende jaren. Niet te veel salaris vragen daar hè, dat moeten ze namelijk allemaal lenen.
+4/-0

2 jaar geleden
Zou een prima optie zijn.
Goed betaalbaar voor een club in verval.
+2/-0

2 jaar geleden
Merk dat ik Onana begin te haten. Hopelijk is die snel weg.
+2/-2

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Doodzwijgen die hufter. Hoop hier alleen nog een bericht te lezen dat hij is opgerot.
+2/-2

2 jaar geleden
Ik zou hem gewoon iedere wedstrijd 105 minuten lang laten warmlopen.
+3/-0

2 jaar geleden
Kleine club! Hij weet niet wat hij zegt, pilletje heeft toch meer beschadigd aan zijn verstand als we dachten! Wegwezen en nooit meer terug!
+2/-2

2 jaar geleden
Hij weet helemaal niet dat Ajax de vader van Barcelona is en Barcelona de ontspoorde zoon die teveel geleend heeft.
+3/-2

tackle (geschorst)
2 jaar geleden
Wat een reacties. Wie zegt dat hij dit allemaal letterlijk zo gezegd heeft. Ik ben ook niet blij met Onana dat hij niet wil bijtekenen, maar ik vind dat er nu wel heel letterlijk gesteld wordt dat hij dit allemaal zo gezegd zou hebben. Hij heeft in het verleden vaker gezegd dat hij Ajax ook een grote club vindt.
+3/-1

2 jaar geleden
Wordt kotsmisselijk van deze gast. Iedereen weet dat hij allang en breed heeft toegezegd bij Inter. (Romano heeft het ook al diverse keren herhaald)

Gaat hij in gesprek met een Catalaans medium ook weer allerlei leugens verspreiden alsof Barca zijn liefde is en dat hij daar het liefste heen gaat. Echt allemaal gelogen, gaat 100% zeker naar Inter Milan.

Bah, wat is die gast als mens door de mand gevallen. Grootheidswaanzin, los van de echte wereld. Iets anders kan ik er niet van maken. En ik zou er niet van staan te kijken als hij indirect door Raiola wordt aangestuurd.
+3/-2

2 jaar geleden
Kleine club ?
Het enige verschil is dat Barcelona een groter stadion heeft.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos