Transparent
Inloggen
Sluiten

'Wintertransfer Noussair Mazraoui onbespreekbaar voor Ajax'

14 december 2021 17:00 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Wintertransfer Noussair Mazraoui onbespreekbaar voor Ajax"; image source: Pro Shots

Spaanse media maken melding dat Barcelona in de winterperiode wil proberen om Noussair Mazraoui te halen. De Telegraaf meldt dat dit voor Ajax echter onbespreekbaar is. Ondanks dat de rechtsback transfervrij dreigt te vertrekken na dit seizoen weegt een eventuele transfersom naar mening van Marc Overmars en Erik ten Hag niet op tegen de meerwaarde die hij heeft.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

mazraoui wintertransfer barcelona hag overmars telegraaf weegt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Ajax laat Mazraoui nooit vertrekken, Rensch is nog lichtjaren verwijderd van het vereiste niveau.
+1/-0

2 jaar geleden
Als een wintertransfer onbespreekbaar is, dan mogen ze hem wel met een jaartje verlengen. Die zaakwaarnemer heeft inmiddels waarschijnlijk elke Italiaanse club inmiddels gesproken en gratis de deur uit (gezamenlijk met Onana) zou wel doodzonde zijn.
+1/-0

2 jaar geleden
Als hij niet wil verlengen, dan toch lekker in de winter verkopen.
Zou wel zonde zijn.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Tegen Benfica uitgeschakeld worden door een slecht functionerende rechterkant zou pas zonde zijn.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Iedereen kan wel eens een slechte dag hebben.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Scheelt je € 10,6 miljoen, zoveel gaat een tussentijdse verkoop van Mazraoui je niet "extra" opbrengen.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik zou de simpele vraag naar Riola en Noussair stellen: Wat zijn jullie exacte wensen om bij Ajax bij te tekenen, op deze wensen zeggen we ja of nee en gaan niet onderhandelen. Zodra het onredelijke wensen zijn maken we deze bekend zodat iedereen mag weten wat voor spelletjes er gespeeld worden.
+2/-0

2 jaar geleden
Bijtekenen doet hij toch niet. Hij heeft dit jaar een paar puike wedstrijden gespeeld, maar dat hij in die wedstrijden kon uitblinken had ook te maken met het feit dat in die wedstrijden ook Timber, Alvarez en nartinez top waren en in de verdediging oppermachtig waren. Is nogal vaak geblesseerd ook nu weer. Aangezien hij toch niet wil bijtekenen zou ik hem in de wintertransfer toch verkopen. Er lopen te veel spelers gratis de poort uit . Ajax mag dan nu kapitaalkrachtig zijn en er mag dan via de CL ook veel geld binnenkomen, via salarissen, bonussen en de nodige aankopen gaat er ook veel geld uit !
+2/-0

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Ga maar lekker Europa in en daar de bank warmhouden. Of de ziekenboeg. Als alles meezit een prima aanvallende speler, maar veel te vaak geblesseerd en bovendien niet echt een verdediger.
+1/-0

2 jaar geleden
Beste Nous,
Je bent een echte Ajacied, hebt altijd hier gespeeld. Je hebt best lang tegen een (te) lage vergoeding gespeeld, misschien.
Toch heeft Ajax je ook veel goeds gebracht. Als middenvelder zou je nooit verder gekomen zijn dan pakweg FC Twente maar Ten Hag maakte van jou een rechtsback. Indien fit, helaas ben je dat te zelden, ben jij op die positie van internationaal niveau.

Dank je wel, vooral ook voor 2019, wat speelde je lekker. Daarna viel je lang weg maar ook dit eerste half jaar was je weer sterk. Hopelijk nu niet te lang geblesseerd.

Als je niet bij Ajax wil blijven....en je cluppie geen transfersom gunt......ok, Mino zal het je ingefluisterd hebben. Let wel: het geld voor Ajax verdwijnt nu in de zakken van een zaakwaarnemer die pas sinds kort iets voor je wil doen. Niet de club die je van top tot teen heeft opgeleid.....het is maar dat je het weet.

Maar goed, het is jouw keuze Nous.

Hey, maar één ding, waar vele Ajacieden echt kotsmisselijk van worden: ben nu gewoon eerlijk man. Wij kunnen al die Raiola-tekstjes dromen man. Loop niet te kloten joh. Zeg gewoon: "ik ga weg aan het einde van het seizoen en ik teken niet bij. Jammer dan voor Ajax. Ik ga nog een half jaar alles geven."

Je zult zien dat we jou vergeven.

Hou op met die Raiola-shit. Dit trekt niemand en wij verdienen dat ook niet. En 'wij' is Ajax en zijn supporters.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid