Transparent
Inloggen
Sluiten

'RB Leipzig wil Brian Brobbey niet terug laten keren naar Ajax'

13 december 2021 23:36 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

"RB Leipzig wil Brian Brobbey niet terug laten keren naar Ajax"; image source: Pro Shots

RB Leipzig wil niet meewerken aan een transfer van Brian Brobbey naar Ajax. Dat meldt clubwatcher Mike Verweij in de Kick-off podcast van De Telegraaf. "Ajax heeft nul op het rekest gekregen", aldus Verweij. "Ajax geeft alleen niet op en gaat deze week nogmaals in gesprek met Leipzig, want Brobbey wil dolgraag terug naar Ajax."

Verweij ging verder: "Hij wil graag naar Ajax en Ajax wil hem graag. Er is een gesprek geweest tussen Ajax en Leipzig, waarbij Leipzig heeft gezegd dat ze hem voorlopig willen houden. Ajax geeft alleen niet op en wil hem alsnog naar Amsterdam halen."




Discussieer mee op de forums


Tags

leipzig brobbey verweij kick podcast rekest telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Brobbey heeft zich 1 x ondankbaar naar de club getoond die hem opgeleid heeft om transfervrij te vertrekken en kan nu een statement maken door openlijk toe te geven dat hij fout zat en met Raiola te breken.
Dat zou het voorbeeld voor jeugdspelers moeten zijn.
+2/-0

2 jaar geleden
Dan houd het op. Zou belachelijk zijn miljoenen te betalen. Of Brobbey levert tekengeld en flink wat salaris in, is kijken hoe graag die terug wil.
+2/-0

2 jaar geleden
Heel deze soap is vooral geïnitieerd door Mike en Valentijn. Geen mens gelooft toch dat Leipzig Brobbey voor een habbekrats laat teruggaan ? Waarom zouden ze? Hij staat nog bijna vier jaar onder contract.
En Ajax gaat geen 20 miljoen betalen voor een eigen jeugdspeler die een half jaar terug nog zelf weigerde te verlengen. Echt een hele dom fakeverhaal dit.
+3/-0

 
Hij vangt in die 4 jaar wel 12 miljoen aan salaris.
Heeft nog niks laten zien, fysieke zeer fragiel, heeft in heel zijn carrière nog geen 10 wedstrijden 90 min vol gemaakt op het hoogste niveau.
Vanuit Leipzig perspectief kan ik me voorstellen dat ze twijfelen, als Ajax dan 10 miljoen plus wil betalen dan lachen ze zich daar toch de lul uit de broek?
+3/-0

2 jaar geleden
Zeker niet terug halen! Er zijn voetballers die dromen om bij Ajax te voetballen en goeie ! Zuid-Amerika loopt er vol van!
+3/-0

2 jaar geleden
Brobbey is een spits die qua speler goed bij Ajax past, maar het zou belachelijk zijn als ze meer dan 10 miljoen spenderen aan een spits die vorig jaar zo nodig gratis de deur uit wilde lopen voor een beter salaris. Brobbey heeft zich ondankbaar opgesteld en dat de beloftes vanuit Leipzig niet worden nagekomen is zijn probleem (en daar kunnen jeugdspelers van leren). Daarnaast is Brobbey bijzonder blessuregevoelig, bij Ajax moesten ze hem “optrainen”, was hij regelmatig geblesseerd en bij Leipzig heeft hij deze lijn voortgezet. Kortom Ajax moet doorschakelen naar andere opties.
+3/-0

 
2 jaar geleden
En hij moet na 45 minuten op het hoogste niveau aan de zuurstof. En dat moet Haller gaan vervangen in alle competities?!?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Een voetballer die bij Ajax past, hoor ik maar steeds. Hoezo dan? Hij is alles wat een Ajax-spits niet hoort te zijn: lomp, wild en onhandig. Hij struikelde een paar doelpunten erin, maar verder is het niet meer dan een gespierde versie van Daramy.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Deed het toch zeer verdienstelijk als hij speelde in AJAX 1. Zelfs Europees. Maar vind ook dat hij
niet meer hoeft terug te komen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Brobbey heeft een goede basistechniek, is fysiek sterk (als hij niet geblesseerd is), een afmaker in de 16 en tevens sneller/explosiever dan Haller. Maarja, niet de juiste mentaliteit.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Mee eens. Is een ongeleid projectiel....die nog ontzettend veel moet leren. Hij heeft wel snelheid...en het is een eigen jongen.

Maar De T blijft maar onzin spuien. Ook over Bergwijn. En dat al jarenlang...wat is dit voor een onzin?

Brian komt echt niet terug naar Ajax. Hij heeft met zijn volle verstand (in zoverre mogelijk) bij RB voor vier jaar getekend. Ajax gaat echt hem niet terughalen voor tig miljoen en RB laat hem niet voor habbekrats gaan. Dus waar hebben we het over???
+1/-0

2 jaar geleden
Ajax schijnt voor Julian Alvarez van River Plate te gaan. Redelijk betrouwbare bron. Kost 20
Miljoen, spits.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Bron? Heb dit wel eerder ergens gelezen, maar is stil geworden.

Een spits van 20 miljoen gaat geen genoegen nemen met een plek op de bank wat wel gaat gebeuren zodra Haller weer terug komt van de Afrika Cup en Haller op de bank kan Ajax zich ook niet veroorloven. Lijkt me alleen realistisch als Haller in de winterstop al een transfer overeenkomt voor in de zomer.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Is zelfde bron als die een maand vantevoren wist te melden dat Berghuis naar Ajax ging en ook al een half jaar vantevoren dat Brobbey 3 miljoen salaris eiste en anders nokte.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dan hoop ik dat hij de timing van een Zamorano of Salas heeft, want anders is een spits van 1m70 nou niet echt wenselijk momenteel als ze hem zien als vervanger/concurrent van Haller.

Hij schijnt ook op de vleugels uit de voeten te kunnen, dus misschien wordt hij dan meer gezien als een alternatief voor Bergwijn?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Als je beelden van hem ziet dan oogt hij toch wel groter dan 1,70.
Ik schat 1,85....maar kan me vergissen. En hij oogt ook heel krachtig, snel en een goed schot in de benen.
+1/-0

2 jaar geleden
Mooi, moet je ook niet terug willen bij Ajax.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht