Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax in Champions League nu tegen Benfica

13 december 2021 15:11
Foto: Pro Shots

Ajax in Champions League nu tegen Benfica; image source: Pro Shots

Na een nieuwe loting van de UEFA zal Ajax het in de Champions League op moeten gaan nemen tegen Benfica. Aanvankelijk zou de ploeg van Erik ten Hag tegen Internazionale moeten spelen, maar omdat er bij de eerste loting vanwege een 'software probleem' een paar fouten werden gemaakt moest de loting nogmaals gedaan worden. Ajax moet daarom nu af zien te rekenen met Benfica.

De heenwedstrijd zal worden gespeeld op dinsdag 15 februari, woensdag 16 februari, dinsdag 23 februari of woensdag 24 februari. De return is op dinsdag 8 maart, woensdag 9 maart, dinsdag 15 maart of woensdag 16 maart. Omdat Ajax als groepswinnaar is geëindigd zal de return in de Johan Cruijff ArenA worden gespeeld. De exacte speeldatum en aanvangstijdstip maakt de UEFA later bekend.




Tags

benfica uefa arena groepswinnaar hag heenwedstrijd internazionale software

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Hele mooie loting. Dat moet absoluut te doen zijn. Goed voor de punten, want Sporting vliegt er zeker uit tegen City.
+1/-0

2 jaar geleden
Haha PSV effe laten zien hoe het wel moet tegen 11 man. 😜
+1/-0

2 jaar geleden
Zeer goede loting, beter dan tegen Inter. Trouwens Real PSG is ook een leuk affiche :).
+1/-0

2 jaar geleden
Goede loting voor Ajax. Belangrijkste is alleen: niet onderschatten! Onderschatting zal onze grootste tegenstander zijn. Benfica is gewoon een goede ploeg en hebben niet voor niks de achtste finale gehaald. Volle focus en full beastmode gaan. Geen slappe hap van het lukt ons wel eventjes, dan krijg je sowieso de deksel op je neus als tegen AZ.
+1/-0

2 jaar geleden
Het gaat in de analyses op de loting al weer over wie we in de volgende ronde mogelijk gaan treffen. Vi.nl
Wat een domme arrogantie alweer, zeker als je kijkt naar hoe er gepresteerd wordt in de competitie op dit moment.
Geen enkele onderschatting op welke manier dan ook kan gerechtvaardigd worden op dit moment.
+2/-0

2 jaar geleden
Benfica dus. We konden het slechter treffen. 6 x winst in de groepsfase geeft aanzien en vertrouwen. We moeten echter niet vergeten , dat het in een aantal van de groepswedstrijden het kwartje ook de andere kant had kunnen op vallen . Zeker in de beginminuten. Vaak zijn het de details die beslissend zijn. Kijk gisteren , zij net geen buitenspel en dus geldig doelpunt, aan onze kant net wel buitenspel en dus geen geldig doelpunt. Dit Ajax kan van iedereen winnen , maar ook van iedereen verliezen. De grootste tegenstander van Ajax en waar ze het vaakst van verliezen is echter Ajax zelf. Blijkbaar kan voor de CL de motivatie vanuit de spelers zelf komen en niet voor de competitie. Zelfs ten Hag moet daar blijkbaar het antwoord schuldig op blijven . Gisteren de zoveelste zeperd op de zelfde wijze. Ajax is te onnauwkeurig, is slordig en gemakzuchtig, ook voorin niet meedogenloos genoeg. Alleen bij volle 100 % inzet focus en scherpte kunnen ze verder komen Maar als ze het voetbal van de competitie op de nat leggen , kunnen het wel eens 2 wedstrijden van grote teleurstellingen worden.
+3/-0

2 jaar geleden
Altijd als ik Benfica hoor, gaan mijn gedachten terug naar 1969, de beslissingswedstrijd in Parijs. Ajax verloor destijds met 1-3 thuis van Benfica en won de uitwedstrijd met 1-3. En zoals dat toen ging werd een beslssingswedstrijd gespeeld. Mijn vader was er bij en Ajax won daar met 3-0. Sinds die wedstrijd ben ik echt Ajax supporter.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik ben bang dat dit de enige club is die ons niet zal onderschatten. Hopelijk wordt dit geen wedstrijd a la Getafe.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Er is tegenwoordig geen club meer die Ajax onderschat.
+1/-0

2 jaar geleden
Mooie loting, ik zie dat kaarten hier al zijn te bestellen voor de uitwedstrijd! https://www.voetbalreistips.nl/benfica-ajax-tickets/link
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos