Transparent
Inloggen
Sluiten

Marc Overmars: 'Ik heb het gevoel dat ik voorlopig nog niet klaar ben bij Ajax'

8 december 2021 09:50 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Marc Overmars: "Ik heb het gevoel dat ik voorlopig nog niet klaar ben bij Ajax"; image source: Pro Shots

Ajax heeft via de officiële kanalen de aanstaande contractverlenging van Marc Overmars bevestigd. Officieel moet het nog wel worden goedgekeurd tijdens een nog uit te schrijven Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Overmars is al sinds de zomer van 2012 directeur voetbalzaken bij Ajax en zal na de contractverlenging tot de zomer van 2026 vast liggen in de Johan Cruijff ArenA.

In een reactie geeft Overmars aan het nog altijd erg naar zijn zin te hebben bij Ajax, "Ik haal veel voldoening uit mijn werk", aldus Overmars. "De samenwerking met mijn collega-directieleden is erg goed, net als met de mensen op de Toekomst met wie ik samenwerk op het gebied van scouting, jeugd, transfers en dergelijke. Ik heb het gevoel dat ik voorlopig nog niet klaar ben bij Ajax, dus ik ga hier graag nog door.

President-commissaris Leen Meijaard geeft aan dat de Raad van Commissarissen van Ajax erg blij is met Overmars. "De prestaties van de onder zijn verantwoordelijkheid samengestelde A-selectie springen natuurlijk het meest in het oog. Het team speelt onder leiding van de door Marc aangestelde Erik ten Hag attractief en is succesvol, zowel nationaal als internationaal", zo geeft hij aan. "Maar wij zien ook de goede ontwikkeling bij andere voetbaltechnische zaken. Met Marc in het directieteam denken wij dat de stijgende lijn die onze ambitieuze club enkele jaren geleden heeft ingezet, verder doorgetrokken kan worden."

Meer op Ajax.nl




Tags

overmars arena attractief hag meijaard samengestelde samenwerk stijgende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Heel goed nieuws voor iedereen die Ajax een warm hart toe draagt. Heel slecht nieuws voor de rest van Nederland.
+6/-0

2 jaar geleden
Ten Hag over de streep trekken voor nog 2 jaar!
+2/-1

2 jaar geleden
Mooi dat het Ten Hag rust geeft dat Overmars heeft bijgetekend.
Dat zegt veel over hoe hij erin staat bij Ajax.
+2/-0

2 jaar geleden
Dito. Ajax kan naast Bayern de club worden die zonder megabijdragen uit televisiegeld (premier league) of enorme leningen op eigen kracht een gezonde voetbalvereniging worden die op het allerhoogste niveau acteert en blijft door goed beleid.

Bij deze best bijzonder gezien een x aantal jaren geleden een delegatie uit München naar Amsterdam kwam om van de Ajax jeugdopleiding te leren, waarbij Bayern adviezen deelden aangaande marketing, commercie. Het is nog vroeg maar wie weet, en het zou een mooi signaal zijn? treffen de twee elkaar nog in de finale?

Voor de rest hoop ik dat Ajax zijn scoutingapparaat hoog in het vaandel houd en jeugdopleiding. De zogenoemde Ajax spits waar ze al enige tijd naar op zoek schijnen te zijn zou in principe uit de eigen gelederen moeten komen. En anders maar hopen op een volgende Zlatan
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos