Transparent
Inloggen
Sluiten

Perr Schuurs: 'Zes uit zes, dat is wat we wilden uiteindelijk'

7 december 2021 23:46

Perr Schuurs was in gesprek met RTL 7 vooral blij over hoe Ajax de groepsfase van de Champions League had afgesloten. "Zes uit zes, dat is wat we wilden uiteindelijk. Dat hebben we vandaag compleet gemaakt en daar ben ik erg blij mee", aldus Schuurs. "Volgens mij speelde ik een goede wedstrijd en ik ben natuurlijk blij met mijn assist bij de 3-1. Natuurlijk ben ik ook kritisch op mezelf en moeten we kijken naar de tegengoals en naar andere duels. Maar met de wedstrijd die ik heb gehad kan ik wel tevreden terugkijken."

De verdediger werd gevraagd wat er mis ging bij de 1-1. "We verloren volgens mij de bal op het middenveld. Daarna gaf hun rechtsbuiten een voorzet en die werd aangeraakt, zodat deze tussen mijn en Noussair inviel. Daarna tikt hij hem gelukkig binnen", zo gaf hij aan. "Bij voorzetten moet je natuurlijk altijd je tegenstander voelen, maar omdat die bal wordt aangeraakt valt hij net tussen ons in. Soms moet je zeggen dat het een goede assist is, maar ik kijk vooral naar mezelf."

Schuurs ging ook in op zijn assist bij de 3-1. "Mijn tegenstander wordt ingespeeld over de grond en dan kom ik er tussen. Hij valt dan en dan dribbel ik een beetje", zei hij daarover. "Sébastien wilde de bal graag hebben, maar zijn tegenstander kwam naar hem toe. Daardoor zag ik David vrij staan en ik was blij dat hij hem afmaakte. Als hij hem mist, heeft niemand het er over, maar nu wordt het toch gezien. Dat was voor mij persoonlijk fijn."




Tags

schuurs aangeraakt dribbel inviel sebastien tegengoals tikt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht