Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Een wedstrijd winnen in de Champions League is niet makkelijk en nu hebben wij er zes op rij gewonnen'

7 december 2021 23:31

Erik ten Hag was in gesprek met Ziggo Sport vooral blij met het resultaat van Ajax over de hele groepsfase. "Zes wedstrijden, achttien punten. Dat heeft de ploeg uitstekend gedaan. Dat is een hele mooie run die wij met zijn allen gemaakt hebben", aldus Ten Hag. "Ook vandaag zat er weer heel veel energie in de ploeg. Dat hebben we op een goede manier gedaan tegen een ploeg die heel erg eager was. Zij kwamen hier niet om even een wedstrijdje te spelen. Zij speelden echt met het mes in de schoenen. Zij wilden echt winnen. Als je ze dan zo verslaat op deze manier ben ik wel tevreden."

Dat Ajax uiteindelijk achttien punten wist te halen in de groepsfase was ook boven verwachting van de trainer. "Dat is zeker niet makkelijk. Überhaupt een wedstrijd in de Champions League en nu hebben wij er zes op rij gewonnen", zo gaf hij aan.

Uiteindelijk was Ten Hag ook te spreken over de scherpte binnen zijn ploeg. "Ik vond dat we dat voor rust nog niet altijd goed deden, maar je ziet dan ook dat Sporting een echt goede ploeg is. Zij speelden een paar keer onder onze pressie uit omdat we een aantal dingen niet goed dingen. We kwamen onze regels niet na en dan zie je dat we in de problemen kunnen komen", zei hij daarover.




Tags

hag eager pressie run scherpte sporting ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam