Transparent
Inloggen
Sluiten

Sébastien Haller: 'We mogen erg blij en trots zijn met wat we deze groepsfase hebben laten zien'

7 december 2021 23:24

In gesprek met Ziggo Sport was Sébastien Haller na de winst tegen Sporting Lissabon erg blij. "Het voelt goed dat ik alweer gescoord heb, maar het voelt vooral goed dat we achttien punten gehaald hebben", aldus Haller. "We speelden wederom een goede wedstrijd. We mogen erg blij en trots zijn met wat we deze groepsfase hebben laten zien. Zeker ook ik met mijn tien doelpunten.

Voor Haller is het een droom die uitkomt dat hij mag spelen in de Champions League. "Als je begint met voetballen droom je van deze wedstrijden en dan wil je het ook goed doen", zo gaf hij aan. "Tien goals is dan best oké. Maar nee, ik ben zeer blij en trots."

Omdat Dusan Tadic niet in het veld stond mocht Haller de strafschop nemen. "We praten er voor iedere wedstrijd over, maar het was pas onze eerste strafschop van het seizoen", zei hij daarover. "Ongelofelijk dat we nog geen enkele penalty gehad hadden. We kregen pas een strafschop toen Dusan niet in de basis stond."




Tags

haller sebastien lissabon sporting tadic ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki klaiber krimpen metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid