Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Ik sluit niet uit dat ik mijn carrière bij Ajax beëindig, nadat ik nog jaren heb gevoetbald'

7 december 2021 10:12 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Daley Blind: "Ik sluit niet uit dat ik mijn carrière bij Ajax beëindig, nadat ik nog jaren heb gevoetbald"; image source: Pro Shots

Daley Blind keerde in 2018 terug bij Ajax. In gesprek met De Telegraaf geeft de verdediger aan nog altijd gelukkig te zijn met die beslissing. "Natuurlijk had niemand gedacht dat het zó zou verlopen. Maar sindsdien heb ik in de Champions League en competitie alleen maar mooie momenten meegemaakt, omdat ik in een geweldige selectie ben terechtgekomen met een top-staf", aldus Blind.

De verdediger gaat verder: "Als ik het zo naar mijn zin blijf houden, zie ik geen reden om ooit nog ergens anders heen te gaan. Ik sluit niet uit dat ik mijn carrière bij Ajax beëindig, nadat ik nog jaren heb gevoetbald. Want dat wil ik zeker. Ik voel me fit."

Een transfer naar een buitenlandse club wil hij echter niet helemaal uitsluiten. "Of ik ooit nog naar het buitenland ga, hangt er vanaf welke club zich meldt en nog veel meer facetten", zo geeft hij aan. "Voorlopig ben ik heel gelukkig bij Ajax en zeker niet op zoek naar een andere uitdaging, in het buitenland. Maar iedereen weet hoe de voetballerij werkt. Het kan zo weer anders zijn."

Meer op De Telegraaf




Tags

blind beeindig facetten telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Echte Ajacied, weliswaar niet zo meer op niveau van voor zijn hartkwaal maar nog steeds een meerwaarde voor dit Ajax. Topper.
+1/-0

2 jaar geleden
Daley, ik hoop dat jij met je genialiteit nog jaren op niveau mee kunt blijven voetballen.
+3/-0

2 jaar geleden
Aan zo een jongen mag de jeugd een voorbeeld nemen. Altijd zichzelf gebleven en haalt geen rare fratsen uit. Een perfecte uithangbord voor onze mooie club, samen met Tadic!
+1/-0

2 jaar geleden
Het is dan ook de vraag bij welke andere club Daley alle wedstrijden zal spelen, elk seizoen champions league halen met overwintering en ook nog eens een paar miljoen kan verdienen?

Ajax heeft zich verheven tot een internationale club die misschien niet altijd meedoet om de finales maar wel met goed voetbal zichzelf in de kijker speelt. De vraag is natuurlijk hoe lang dit volgehouden kan worden.

Het is gewoon zo dat spelers van Ajax het nergens anders zo goed doen als bij Ajax, ook Ziyech, De Ligt en Frenkie niet...
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom barkas berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat ofzo porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid