Transparent
Inloggen
Sluiten

Reinold Wiedemeijer: 'Het doelpunt had goed gekeurd moeten worden'

5 december 2021 22:29

In Dit was het Weekend werd Reinold Wiedemeijer gevraagd naar het afgekeurde doelpunt van Ajax tegen Willem II. "Wij vinden dat de verdediger van Willem II de bal bewust speelt, waardoor er een nieuwe situatie had moeten staan. Het doelpunt had daarom goed gekeurd moeten worden", aldus Wiedemeijer.

Gevraagd werd aan Wiedemeijer waarom het dan toch fout kon gaan. "Alles ligt heel dicht bij elkaar. Die verdediger staat heel dicht bij die bal van Tadic. Dan gaan ze het uitkleden en zullen ze zeggen dat als hij de bal bewust zou spelen, hij de bal wel verder weg zou schieten", zo gaf hij aan. "Dat is alleen helemaal niet aan de orde. Het is gewoon een verdediger die uitstapt op de bal en dat doet hij niet helemaal lekker. Als hij de bal beter raakt, gaat hij naar de zijlijn. Als het niet bewust zou zijn, zou het buitenspel zijn geweest, maar wij hebben in de groep laten weten dat dit wel bewust ingrijpen van de verdediger was."




Tags

wiedemeijer reinold tadic uitkleden uitstapt zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper