Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Natuurlijk gaat Steven Berghuis mee naar De Kuip als er publiek is'

4 december 2021 10:44 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag: "Natuurlijk gaat Steven Berghuis mee naar De Kuip als er publiek is"; image source: Pro Shots

Steven Berghuis zal over twee weken gewoon bij de Klassieker in de Kuip zijn als er publiek is toegestaan. Dat geeft Erik ten Hag stellig aan in gesprek met Voetbal International. "Kom op, waarom zouden we dat niet doen? Bang?", aldus Ten Hag. "Als zijn veiligheid niet gewaarborgd kan worden, moeten we helemaal niet gaan."

Volgens de trainer zijn er strategieën om je tegen vijandigheid te wapenen. "Het is Feyenoord-Ajax, dus het is ook op heel Ajax gericht. Het gaat erom hoe wij daar als team, en Steven zelf, mee omgaan", zo geeft hij aan. "Ik denk dat iedereen hier blij is met hem. En hij zelf ook. Hij heeft het ongelofelijk naar zijn zin, ook vanwege de manier waarop wij voetballen. Hij speelt ook in een rol die hem heel erg ligt. Ik zie hem groeien en denk dat er nog rek in zit."

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

hag berghuis kuip feyenoord gewaarborgd klassieker rek stellig strategieen vijandigheid wapenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Hopelijk zegeviert het verstand van iedere voetballiefhebber ongeacht Feyenoord of Ajaxfan. Alle andere idioten noem ik gewoonweg relschoppers of criminelen die niets met voetbal van doen hebben.
+3/-0

2 jaar geleden
Wees gerust. Er wordt gespeeld zonder publiek.
+5/-0

2 jaar geleden
Natuurlijk moet ie mee. Eerst dinsdag CL Sporting thuis, vervolgens AZ. Daarna krijgen we de meest onbelangrijke prijs van allemaal, de KNVB beker. Je mag hopen dat Ten Hag tegen Barendrecht niet het sterkste elftal opstelt omdat vier dagen later Feyenoord uit volgt.

Stel tegen Barendrecht maar een aantal vaste wisselspelers op zou ik zeggen, aangevuld met talenten uit het tweede. Met o.a Onana, Rensch, Douglas, Hillen of Gelderen, Taylor, Jensen, Ünüvar, Fitz-Jim, Martha, Danilo en Rasmussen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht