Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: " Er zit duidelijk progressie in"

2 december 2021 23:48

Trainer Erik ten Hag werd na afloop gevraagd of hij trots was op zijn team. "Nou ja trots", zegt hij, "We hebben de tegenstander overklast, dat is goed. Dat is prima. We creëerden snel kansen, we maakten snel de goals."

De wedstrijd was daarmee snel gelopen. "Toen was de reactie van de tegenstander na rust dat ze met zijn allen teruggingen. Dan proberen wij nog meer kansen te creëren maar dat is niet makkelijk."

Al met al denk ik dat we progressie tonen al kan de afstemming tussen passers en ontvangers soms nog wel wat beter." Hij blijkt dan toch op iets trots te zijn: het beperkte aantal tegengoals. "We spelen super aanvallend, constant in de derde fase van het veld. Dan is het ontzettend knap dat je zo weinig kansen weggeeft. Dat heeft ermee te maken dat we met zijn zowel aanvallen als verdedigen. Daar moeten we vooral zo mee doorgaan."




Tags

hag afstemming creeerden ontvangers overklast passers tegengoals weggeeft

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht