Transparent
Inloggen
Sluiten

Kersverse papa Steven Berghuis: "Ze heet Lizzy, dat is geen staatsgeheim"

2 december 2021 23:39

Steven Berghuis startte op de bank want hij miste de laatste training vanwege een plausibele reden. Hij werd vader van een dochter. "Natuurlijk mag je weten hoe ze heet: Lizzy. Dat is geen staatsgeheim haha."

De aanvallende middenvelder had vrede met zijn plaats op de bank. "Logische keuze van de trainer. Ik had wel gezegd dat ik bij de groep wilde zijn om zodoende te helpen als het nodig was. Maar het stond al 3-0 toen ik erin kwam."

Hij zag ook dat Willem II weinig had in te brengen. Lag dat aan Ajax of was de tegenstander te zwak? "Dat is altijd de discussie bij jullie he....ik denk dat we het tempo er goed op hadden vandaag. Willem II kon het gewoon niet belopen. En toen maakte Antony ook nog op prachtige wijze die 1-0. Ik denk dat we het goed afdwongen."




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis lizzy staatsgeheim kersverse papa afdwongen antony belopen dochter plausibele vrede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal