Transparent
Inloggen
Sluiten

Tadic: "Wij zijn Ajax, wij willen winnen met stijl"

2 december 2021 23:32

Dusan Tadic stond na afloop relaxt voor de camera's. Volgens ESPN-verslaggever Jan-Joost van Gangelen had hij niet eens gezweet. Het duurde even voordat Tadic de grap doorhad. "Haha, ok. Als we in de eerste helft scoren de 1-0, 2-0, 3-0 wordt het een stuk makkelijker voor ons. We hebben geleerd van de duels met Go Ahead en Heracles. Van het begin af aan hebben we geinvesteerd, veel loopacties gemaakt en tempo gehanteerd aan de bal. Dan wordt het makkelijker."

De Serviër kreeg vervolgens beelden te zien van de afgekeurde goal van Sébastien Haller. "Ongelooflijk! Ik wilde dribbelen, Haller was aan de andere kant. Echt een zuivere goal toch? Duidelijk."

Het maakte uiteraard verder allemaal weinig uit deze keer. "Wij moeten doorgaan. Goed druk blijven zetten, de restverdediging op orde hebben. Hierdoor krijgen we weinig goals tegen. En we moeten alles winnen. Wij zijn Ajax, wij moeten alles winnen. Wij zijn Ajax, wij moeten alles winnen met stijl."




Tags

tadic stijl haller doorhad dribbelen espn gangelen gezweet heracles joost relaxt sebastien zuivere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht