Transparent
Inloggen
Sluiten

Vink: "Wel leuk dat de invallers wat verschil maakten bij Ajax"

2 december 2021 23:19

Bij een wedstrijd als deze is het voor analisten vaak zoeken naar details. Van begin af aan was het namelijk éénrichtingsverkeer. Marciano Vink: "Ik vond het wel leuk om te zien dat de invallers van Ajax wat verschil maakten, dat was eerder wel anders. Danilo scoorde, Rensch verzorgde een assist en Berghuis tekende hierbij voor een voorassist."

Collega Mario Been constateerde het volgende: "Willem II trachtte alleen maar het verschil zo klein mogelijk te houden, ook wel te begrijpen misschien. Ze hebben niet op goal geschoten dacht ik. Pasveer had echt niets te doen. Al met al een goede overwinning voor Ajax dus, alweer 5-0."

Vink nam het nog even op voor de wederom niet ingevallen Nicolas Tagliafico: "Hij heeft een paar jaar lang alles gegeven, misschien soms wel teveel maar toch. Ik snap het niet helemaal, dat hij er niet inkomt. Als je dan ziet dat Schuurs en Rensch er wil inkomen.....ik ben wel een Tagliafico-fan."




Tags

vink rensch tagliafico berghuis danilo inkomt marciano pasveer schuurs trachtte verzorgde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht