Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman opgelucht met grote overwinning

28 september 2003 16:44

Ronald Koeman was direct na afloop duidelijk opgelucht dat Ajax de twee nederlagen op rij enigszins had rechtgezet via een klinkende 6-0 overwinning tegen de nummer 4 Willem II. "We hebben goed gespeeld. Al waren er in de eerste helft een paar twijfelachtige momenten. Maar daarna groeide het vertrouwen en dan zie je dat deze ploeg heel goed kan voetballen" aldus een complimenteuze Ajax coach. Pienaar stond weer eens centrala op het middenveld en kwam daar goed uit de voeten. "Pienaar was heel goed. Hij stond een aantal wedstrijden noodgedwongen op rechts, maar je ziet duidelijk dat hij centraal het beste uit de voeten kan. Maar ook Galasek is heel belangrijk. Wat die allemaal beloopt in dit elftal, dat is fantastisch." Volgens Koeman geeft deze overwinning en vooral de manier waarop die tot stand kwam veel vertrouwen voor de nabije toekomst. "Als staat de Champions League toch wel op zich. Club Brugge is een andere tegenstander. Een ervaren fysiek sterke ploeg. We moeten woensdag heel goed zijn om kansen te creeren."




Tags

koeman opgelucht pienaar brugge centrala complimenteuze galasek klinkende noodgedwongen rechtgezet twijfelachtige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kaplan kiki kopduel leeftijdscategorie metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam