Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Hag: “Tegen dit Sparta, dat zo achterin blijft staan, toch zes kansen creëren. Dan doe je het goed”

28 november 2021 15:20

Trainer Erik ten Hag was blij met de zege maar, verrassend, ook over een aantal andere aspecten. “Het is gewoon erg lastig tegen een team dat alleen maar achterin blijft staan en er niet uit wil komen. Dan moet je investeren, loopacties maken. Dat deden we maar waren wat ongeduldig in het begin.”

“Ik vind dat Danilo het zeer naar behoren heeft gedaan, het is jammer dat hij niet scoort. Hij was ‘erbij betrokken’, ook bij die goal. Ik denk dat hij alles bij elkaar drie tot vier keer een kans kreeg en hij gaf een goede voorzet waar Tadic verzuimde bij de tweede paal te komen.” Ik denk dat we toch wel zes tot zeven goede kansen wisten te creëren, dat is vrij veel tegen zo’n tegenstander.”

De trainer is niet bang voor de komende wedstrijden, tegenstanders merken nu immers dat Ajax het lastig heeft tegen defensieve teams. “Het is niet dat er nu iets nieuws is uitgevonden hoor, bijvoorbeeld Henk speelde zo vorig seizoen ook al tegen ons. Normaal gezien hebben wij daar wel een antwoord op. De eerste goal is wel altijd belangrijk. Maken we ook die tweede dan wordt de uitslag waarschijnlijk nog een stuk hoger. RKC probeerde het vorige week ook tegen ons maar dat lukte ze niet.”




Tags

hag sparta danilo ongeduldig rkc tadic uitgevonden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos