Transparent
Inloggen
Sluiten

Rafael van der Vaart: "Niveau Ajax ligt momenteel zo hoog"

24 november 2021 21:33

In dienst van Ziggo Sport had ook Rafael van der Vaart naar de wedstrijd gekeken. "Ik heb na de pauze toch wel weer het voetbal gezien dat we van Ajax kennen. Het probleem van Ajax is misschien dat ze de lat voor zichzelf enorm hoog leggen waardoor ze na die eerste helft zelfs teleurgesteld waren.

Na de rust zag je echter dat ze gewoon zo goed kunnen voetballen. Ze hebben zoveel vertrouwen. Die gelijkmaker was echt een heerlijke goal, een splijtende pass en heerlijke loopactie Tagliafico die precies op tijd breed legt."

Over Haller: "Een heel bijzonder verhaal met hem in de Champions League. Natuurlijk is het lekker om meteen met vier goals te beginnen maar daarna prikte hij er toch ook telkens weer minstens eentje in. Ik had ook mijn twijfels vooraf maar je kunt tenminste niet meer zeggen dat hij niets in de Champions League heeft te zoeken. Dat zou een beetje raar zijn."




Tags

rafael vaart haller pauze prikte splijtende tagliafico ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal