Transparent
Inloggen
Sluiten

Haller: "Ik ben niet verbaasd, dat zou betekenen dat ik aan mezelf twijfel"

24 november 2021 21:19

Sébastien Haller was na afloop weer zijn gebruikelijke bescheiden ik. Op de vraag of hij zichzelf verbaasde: "Niet verbaasd want dat zou betekenen dat ik aan mezelf zou twijfelen. Ik wist dat ik wissel zat maar ik weet uit ervaring dat je de focus moet houden omdat je er na de rust meestal inkomt."

Hij vond zijn eerste goal de mooiste. "Ja, dat was misschien de makkelijkste maar die eerste geeft je een enorme stoot zelfvertrouwen. En als team ben je gelijk terug in de wedstrijd."

Haller gaf tenslotte nog aan het niet erg te vinden een keertje op de bank te beginnen. "De coach had het me uitgelegd, hij beslist. Je moet ook aan het groepsaspect denken, het was helemaal prima wat mij betreft."
Discussieer mee op de forums


Tags

haller bescheiden groepsaspect inkomt keertje sebastien stoot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Registreer je nu via deze link en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

attractief bag bayern besiktas dex donpedro donv donvito dortmund droge eer elsimao eredivisie fier gaal geestelijke gommers gravenberch hag haller koen neres onana overmars personeel schuurs sporting tadic toekomt uitzonderlijke