Transparent
Inloggen
Sluiten

'Einde lockdown op 4 december lijkt onmogelijk'

23 november 2021 20:05 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Einde lockdown op 4 december lijkt onmogelijk"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat het onmogelijk lijkt dat de korte lockdown op zaterdag 4 december zal eindigen. Vanwege de nog altijd oplopende coronabesmettingen is de kans zelfs groot dat er nog zwaardere ingrepen zullen gaan volgen. Mogelijk volgt er zelfs deze week nog een persconferentie van het kabinet.

De lockdown van tenminste drie weken was aangekondigd om het juridisch mogelijk te kunnen maken om 2G in te voeren, zodat alleen gevaccineerden en mensen die hersteld zijn van het coronavirus een QR-code ontvangen. Het debat daarover in de Tweede Kamer is echter met een week uitgesteld.

Meer op AD.nl
Tags

lockdown code coronabesmettingen coronavirus debat gevaccineerden ingrepen kabinet zwaardere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 dagen geleden (gewijzigd)
Fey vs Ajax dus waarschijnlijk zonder publiek. Zwaar balen ben er namelijk 100% dat we daar gaan winnen met een goaltje van Berghuis.
Geen laatste CL pot ook in een kolkende arena.
+3/-0

6 dagen geleden
Welke wedstrijden gaat Ajax verliezen en gelijkspelen in de eredivisie ?
Hoeveel doelpunten gaat Berghuis maken in het hele seizoen ?
+1/-0

5 dagen geleden
Goh, hoe verrassend...zagen we zeker niet aankomen nee ;-)
+2/-0

5 dagen geleden
Het is een wonder dat mensen dat gehannes van de Jonge en Prutte nog accepteren. https://www.facebook.com/matthias.vandenberg.3/videos/603839120930601/link
+1/-3

5 dagen geleden
Ik denk dat je van elke politicus wel een filmpje kunt maken van de afgelopen anderhalf jaar, waarin ze een paar keer van mening veranderen en moeten bijsturen op basis van de realiteit. Baudet zei in het begin (net als Trump) dat het allemaal nep was en überhaupt niet bestond, nu is zelfs hij gevaccineerd, want dat staat op Twitter. Dus ja... het blijft doorbikkelen.

On topic: ik had graag Berghuis zien scoren in een volle Kuip, maar had niet per sé zin gehad in een twee weken durende discussie over het feit of hij wel of niet zou moeten spelen, hoe supporters zich zouden gaan gedragen, etc. Dus een lege Kuip vind ik niet heel erg..
+5/-0


Registreer je nu via deze link en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

attractief bag bayern besiktas dex donpedro donv donvito dortmund droge eer elsimao eredivisie fier gaal geestelijke gommers gravenberch hag haller koen neres onana overmars personeel schuurs sporting tadic toekomt uitzonderlijke