Transparent
Inloggen
Sluiten

'Erik ten Hag en Marc Overmars maken seizoen gewoon af bij Ajax'

22 november 2021 20:40 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Erik ten Hag en Marc Overmars maken seizoen gewoon af bij Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Erik ten Hag en Marc Overmars sowieso het seizoen af zullen maken bij Ajax. Beiden staan in de belangstelling van meerdere clubs in Europa, maar ze hebben intern aangegeven dat ze midden in het seizoen niet zullen vertrekken uit Amsterdam. Overmars werd al uitgenodigd door Newcastle United voor een gesprek, maar daar heeft hij vanaf gezien.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

overmars hag newcastle telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 dagen geleden
Overmars blijft gewoon nog 25 jaar!!
+2/-0

6 dagen geleden
Het zou toch absurd zijn als ze dat niet zouden doen? Overwinteren in de CL als groepshoofd, grote kans op landstitel. Waarom zou hij halverwege seizoen in godsnaam een overstap naar een club maken waar er geen eer (en geen prijzen) te behalen valt? Kijk naar een Koeman, na 5 keer verliezen zit je alweer op de schopstoel bij United. Ten Hag heeft in ieder geval niet het charisma of de Engelse uitspraak om dat proces te rekken als de media gaat zagen en daar is de Engelse media erg goed in. Geld is voor Ten Hag niet de enige drijfveer, dat is inmiddels wel gebleken. Overigens kunnen ze ook geen wonderen verwachten bij Ten Hag of een Overmars, ze doen hun werk goed, maar vooral op het langere termijn.
+5/-0

6 dagen geleden
Erik en Marc weten wat ze hebben bij Ajax.
Voor het grote geld of het aanzien?
Overmars en Ten Hag en V.d. Sar zullen nooit meer aanzien krijgen als ze nu bij Ajax krijgen in de voetbalwereld.
Die zogenaamd grote clubs alleen omdat ze meer betalen en een groter stadion hebben?
Bij Ajax is het elk jaar uitdaging en optimaal om te kunnen werken zo laten ze elke keer weten. De bevrediging is groter als je er harder voor moet werken en je creativiteit telkens weer wordt aangesproken.
Bij die zogenaamd grote clubs is het alleen maar geld uitgeven en hoeven de scouts van o.a. de beide Manchesters, Barcelona, Paris, Chelsea, Bayern, Dortmund, Juventus en Real alleen maar te vissen in de viskom van Ajax om weer wat jaartjes in de top te kunnen verzekeren. Op en top talenten afleveren is bevredigender dan elk jaar weer ik weet niet hoeveel vlappen uitgeven aan kant en klare vedetten.
+3/-0

6 dagen geleden
Laat de boulevardbladen maar schrijven. Er moet allerlei onzin geschreven worden om de ruimte en portemonnee te vullen.
+2/-0


Registreer je nu via deze link en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.694 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

attractief bag bayern besiktas dex donpedro donv donvito dortmund droge eer elsimao eredivisie fier gaal geestelijke gommers gravenberch hag haller koen neres onana overmars personeel schuurs sporting tadic toekomt uitzonderlijke