Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Hag: niks gehoord van Manchester United

21 november 2021 19:54 - VI
Foto: Pro Shots

Ten Hag: niks gehoord van Manchester United; image source: Pro Shots

Ajax-trainer Ten Hag werd na afloop van RKC-Ajax (0-5) gevraagd naar een mogelijke overstap naar Manchester United, dat Ole Gunnar Solskjaer ontsloeg. De oefenmeester lijkt een logische naam hoog op verlanglijstjes van allerlei clubs, gezien de resultaten in Amsterdam. Ten Hag wil er echter niets van weten en zegt: "Ik ben met deze ploeg bezig". Hij vervolgt: "Ik verwacht van mijn spelers dat ze bij Ajax zijn, dus dan moet ik het goede voorbeeld geven. Ik weet van niks, ik heb niks gehoord".

Meer op VI




Tags

hag gunnar oefenmeester ole ontsloeg rkc solskjaer verlanglijstjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik verwacht een verstandige Erik die weet dat hij met dit Ajax de kans heeft de tripple te halen. Kans op tripple kan ie in Europa alleen maar behalen met Ajax, Bayern München of Parijs St Germain.
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Geloof ik niet. Met Manchester United zou Ten Hag ook kampioen kunnen worden alleen word het denk ik eerder een lastig verhaal. Zo is de algehele organisatie van United niet zo ver als Ajax. Je zet zoiets ook niet in een jaar op. Daar gaat aardig wat tijd overheen al heb ik het idee dat ze in Manchester denken dat ze nog steeds kampioen kunnen worden door alles wat een beetje kan voetballen maar in te kopen.
+2/-0

2 jaar geleden
JCdeBest, ik heb het over de tripple!!
+2/-1

 
2 jaar geleden
Ga lekker je gang zou ik zeggen;-) Landskampioen worden staat voor mij op 1. Naast de champions league. Ik zie een halve finale al zitten. Over enige tijd gaan we meekrijgen of het daadwerkelijk gaat gebeuren.
+1/-0

2 jaar geleden
Benje ook gelijk antony en Martinez kwijt.
+1/-0

2 jaar geleden
Verslaggevers in Nederland zijn stront. Elke keer maar proberen spelers en trainers te linken aan clubs in het buitenland. Er zijn zo veel relevante (kritische) vragen te stellen, maar dat laten ze keer op keer na.
+2/-0

2 jaar geleden
Helemaal eens met Solidus.
Saai beroep, verslaggevertje zijn en lui van de die de kranten vol moeten kalken.
Elke dag, dreinen, ga je weg Ten Hag, ga je weg Overmars ?
V.d. Sar ook al genoemd.
Als Ajax niet zou bestaan, kan er niet geschreven worden of voetbaltalkshows volgeluld.
De andere clubs, zijn niet interessant en ben je snel over uitgepraat kennelijk.
Ten Hag en Overmars hebben het uitstekend naar hun zin bij Ajax en kunnen hun, kennis en ervaring optimaal met elkaar delen en aanvullen met elk jaar weer nieuwe uitdagingen en dat op het hoogste niveau. Waarom kan een degelijke en sterke werksituatie met een optimale samenwerking, ook met V.d. Sar, niet reden zijn om nog lang bij Ajax te blijven ? De drie zouden bij Ajax een contract voor het leven kunnen tekenen. De raad van commissarissen en alle Ajacieden zouden daar direct voor tekenen. Onrust is de grootste vijand in een voetbalorganisatie. Daar mag niet aan geknabbeld worden. Ik heb Ten Hag, Overmars en V.d. Sar hoog zitten als het betreft weten wat je hebt, en plezier hebben in je werk. De grootste kans op die garantie hebben ze bij Ajax.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal