Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax-supporters moeten wijken voor fans Club Brugge

27 september 2003 20:11

Verslaggever: M

Ajax-supporters die voor de CL-wedstrijd van komende woensdag tegen Club Brugge kaarten hebben gekocht voor de vakken 414/415 zullen deze kaarten bij Ajax dienen om te wisselen voor nieuwe toegangskaarten. De plaatswijzigingen zijn noodzakelijk omdat Club Brugge van zijn recht gebruik heeft gemaakt om 5% van de stadioncapaciteit van de tegenstander, in dit geval de Amsterdam Arena, op te eisen. Dit heeft tot gevolg dat het uitvak voor de Brugge-supporters uitgebreid moet worden, zodat aan de eis van 5% bezoekersplaatsen kan worden voldaan.

Ajax heeft alle supporters die kaarten hebben gekocht voor deze 2 vakken hierover een brief gestuurd. Op vertoon van deze brief (!) kunnen de kaarten worden omgewisseld voor nieuwe toegangskaarten. Bij de plaatswijziging is er, volgens Ajax, zoveel mogelijk rekening gehouden met de plaats die de fans hebben gekocht in 414/415. De nieuwe plaats zal in een hogere prijscategorie liggen. Hiervoor hoeft niet te worden bijbetaald!

Het omwisselen vindt plaats bij de stadionkassa's aan de Noordzijde van het stadion bij de wedstrijd Ajax - Willem II (zondag 28 september) van 12:30-15:00 uur, en komende woensdag (1 oktober) van 18:45-20:45 uur. Tevens kunnen de kaarten bij de Supportersbalie worden opgehaald op maandag, dinsdag en woensdag van 09:30-17:00 uur. Voor nadere vragen kan je terecht bij de Supporterszaken van Ajax.

Meer op




Tags

brugge brief toegangskaarten vakken wijken arena bezoekersplaatsen bijbetaald nadere noordzijde omgewisseld plaatswijziging plaatswijzigingen prijscategorie stadioncapaciteit stadionkassa supportersbalie supporterszaken uitvak vertoon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte berghuis bergwijn betrouwbaarheid bravo brobbey elsimao farioli gorter hag hato henderson hlynsson kiki lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja