Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Gravenberch: 'Ik ben hier voor mijn gevoel nog niet klaar'

10 november 2021 09:41 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Ryan Gravenberch: "Ik ben hier voor mijn gevoel nog niet klaar"; image source: Pro Shots

In een uitgebreid interview met Voetbal International geeft Ryan Gravenberch aan niet het gevoel te hebben dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen bij Ajax. "Dat gevoel heb ik niet", aldus Gravenberch. "Ik ben hier voor mijn gevoel nog niet klaar, kan nog veel leren, en wil nog veel prijzen pakken met de club."

Dat het voor Ajax lastig is om zijn contract te verlengen omdat Mino Raiola zijn zaakwaarnemer is spreekt de middenvelder ook tegen. "Zo sta ik er niet in. Ik ben heel happy hier en wil dan ook echt nog niet weg", zo geeft hij aan. "We zijn ook met de club in gesprek over een nieuw contract. Daar zit beweging in en hopelijk komt dat goed. Ik wil graag bij Ajax blijven en de gesprekken lopen."

Gravenberch geniet dan ook nog elke dag in Amsterdam. "Voetballen is het allermooiste wat er is, en helemaal nu weer met publiek erbij. Vooral die Champions League-avondjes in De Arena maken zoveel indruk op mij", zegt hij daarover. "In het magische seizoen 2018/19 heb ik die topduels vanaf de tribune gezien. Die ambiance, met het enthousiasme van de supporters, was echt heel bijzonder en vergeet ik nooit meer. En nu loop ik er zelf. Je voelt gewoon de steun, dat merk je ook echt aan ons team. Het is letterlijk een steuntje in de rug."

Meer op VI.nl




Tags

gravenberch allermooiste arena avondjes geniet magische raiola

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Het wordt eentonig ,wat nu blijkt dat het verlengen van het contract het spelpeil er niet beter op gaat worden , Het kan vriezen of het kan dooien.
+2/-0

2 jaar geleden
Hij moet nog heel veel leren. Staat dit seizoen stil in zijn ontwikkeling. Oogt flegmatiek, maar is het ook. Handelingssnelheid moet omhoog en in zijn doelpogingen mag wel wat meer overtuiging. In potentie een prima speler, maar t komt er te weinig uit !
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Bij Ryan heb ik wel echt het gevoel dat hij wil blijven. Raiola zal echter wel weer op de proppen komen met een verlenging van 1 jaar.

En daarvoor zal Ajax dan diep in de buidel moeten tasten. Iedere blinde ziet nog dat Ryan gewoon bij Ajax moet blijven. Hij is nog verre van klaar voor de internationale top, ik ga er vanuit dat hij Ajax niet verlaat voor pakweg Everton of AC Milan, en hier nog bij lange na niet is uitgeleerd.

Kan nergens beter zitten dan hier. Dat voelt hij zelf ook wel aan maar Raiola gaat toch weer het onderste uit de kan halen. Als hij Ryan niet kan overreden weg te gaan gooit deze miljardair het over een andere boeg.
+2/-0

2 jaar geleden
Ook deze ga ik jullie voorspellen, gaat niet bijtekenen en Ajax verkoopt hem deze zomer voor 20 miljoen aan een Nice, Napoli of Monaco.
Ajax haalt Donny terug en prima oplossing.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Hij geeft zelf al geruime tijd aan dat hij zich hier nog wil doorontwikkelen en in dit geval geloof ik dat wel gezien de looptijd van het contract. Volgend jaar rond de jaarwisseling volgt dan het bericht dat hij transfervrij gaat vertrekken.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja die verhaaltjes kennen we nu toch wel.
+2/-0

2 jaar geleden
Ach het is altijd hetzelfde geleuter maar met Raiola als zaakwaarnemer is er vrijwel geen Ajax-speler die bijtekent. Mazzroui had een half jaar geleden dezelfde teksten als Gravenberch en gaat ook echt niet tekenen. Over een paar maanden roept ie dat het moeilijk wordt en daarna gaat ie aangeven dat het helaas niet gelukt is. Ja hij wou wel maar Ajax gaf hem niet het gevoel dat hij echt belangrijk is. Zo voorspelbaar!
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal