Transparent
Inloggen
Sluiten

Noussair Mazraoui: 'Hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt'

9 november 2021 23:09 - Andy in de auto
Foto: Pro Shots

Noussair Mazraoui: "Hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt"; image source: Pro Shots

Bij Andy in de auto gaat Noussair Mazraoui in op zijn contractsituatie bij Ajax. Zijn huidige verbintenis loopt na dit seizoen af. "We zijn nog altijd bezig met onderhandelen. Dat is nu echt vol aan de gang", aldus Mazraoui. "We moeten kijken wat er uitkomt. Maar iedereen weet dat hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt."

De rechtsback staat wel open voor een transfer. "Ik zit nu al 17 jaar bij Ajax. Ik ben nu 23, word 24. Op een gegeven moment krijg je wel het gevoel dat je een stap wil maken", zo geeft hij aan. "Ik zeg niet dat dat dit seizoen al moet gebeuren, maar het moet zeker niet nog twee jaar duren."

Een contractverlenging is echter zeker een optie. "Ik sta daar zeker open voor. Dat heb ik ook gezegd tegen Marc. Ik ben daar heel eerlijk in", zegt hij daarover.
Tags

mazraoui andy contractsituatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ja bull shit natuurlijk. Hij gaat toch wel, de vraag is, gun je je oude club transfer geld of wil je zelf cashen. Als hij geen 2 jaar wil blijven en dus volgend jaar vertrekt is de rekensom dus simpel. Hij wil 4 miljoen salaris voor dit jaar en volgend jaar. Dat is 8 miljoen. En dan nog teken bonussen voor hem en raiola. En hoeveel moet je afdragen aan de belasting. als dat geheel lager is dan de gelimiteerde transfer som die hij wilt, is het niet echt slim om te verlengen. Helemaal niet als er een risico is op blessure of vormdip.
+2/-0

2 jaar geleden
‘Het moet zeker niet nog 2 jaar duren’… Kijk eens om je heen hoe het met de andere spelers gaat die zijn vertrokken. Merendeel heeft geen basisplaats, laat staan dat ze uitblinken. Is het dan echt zo’n straf om bij Ajax te blijven en de kans te hebben om jaarlijks te imponeren in de CL?
+4/-0

2 jaar geleden
De bekende perikelen bij een contractverlenging, bij een aflopend contract.
De waarheid zal ergens in het midden liggen.
Zijn positie in voetballand opzicht is sterk, verreweg de beste RB.
+3/-0

2 jaar geleden
Ik heb dit vanaf het begin af aan geroepen, dit komt niet goed.
Op de bank gooien en Rensch opstellen in potentie beter dan Mazaroui. Stoom Rensch maar klaar voor de komende seizoenen.
+3/-1

2 jaar geleden
Hij wil gewoon meer geld en weg aan het eind van het seizoen daar komt het op neer.
Inderdaad zijn opvolger staat al klaar.
ABC'tje voor Ajax.
Open boek die Mazraoui vanaf het moment dat hij met die Raiola kwam.
+2/-0

2 jaar geleden
Een gebed zonder end De speler wil stappen maken die reeds zijn gezet. Doei jongen het gaat je goed.
+2/-0

2 jaar geleden
Onderhandelingen zijn al tijden 'vol aan de gang.'
Ze wekken de indruk alsof je maanden moet praten over : 1. salaris, 2. tijdsduur, 3. eventuele gelimiteerde transfersom.

Schei toch uit.
+3/-0

2 jaar geleden
in de winterstop verkopen toch nog een paar € , want die jongen tekent niet bij.
+2/-0

2 jaar geleden
Volgens mij hoeft het helemaal niet zo ingewikkeld te zijn? Ik zou zelf mede in overweging nemen of je vertrekt na 17 jaar gratis door de voordeur. Of je tekent minimaal voor een jaar bij met een mooie opwaardering zodat Ajax in deze lastige tijd van corona nog iets aan de transfer kan verdienen. Dan doe je de club, teamgenoten, en supporters er ook een plezier mee.

Zelf ben ik een groot fan van Mazraoui en hoop dat hij nog veel langer bijtekent.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey farioli forbs frimpong gaaei hato jim jong kaplan kiki mislintat oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sutalo timber traore wilson