Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: "Schandalig dat we niet winnen. Compliment voor Eagles"

7 november 2021 22:51

Daley Blind was heel duidelijk: "We zijn niet goed genoeg. We krijgen kansen genoeg en daar moet er eentje van in, dat laten we na. Als je kampioen wil worden moet je dit soort wedstrijden gewoon winnen."

Hoe kan het dat het tegen veel betere teams wel goed ging? "Je hebt ook twee teams nodig natuurlijk om te voetballen. Als ik coach van Eagles was had ik waarschijnlijk echter hetzelfde gedaan hier. Alle complimenten voor hun. Maar van onze kant uit gezien is het gewoon erg slecht. Schandalig dat we niet winnen vandaag."

Nu met een rot gevoel naar Oranje? "Ik vind het altijd fijn om voor het Nederlands elftal te spelen, ongeacht hoe het op de club gaat."




Tags

blind eagles oranje rot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht