Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen: "Bij de zestien stond er telkens elf op je te wachten"

7 november 2021 22:37

Davy Klassen was met een kopbal tegen de paal misschien nog wel het dichtste bij de verlossende 1-0. Verslaggever Toine van Peperstraten vroeg hem of dat het lastig om onder de dekking van Go Ahead uit de spelen. "Nou, onderuit spelen was niet zo moeilijk maar dan kom je bij de zestien en staan ze je met elven op te wachten. Je moet dan toch proberen om achter die achterste lijn te komen maar dan moet de bal goed gegeven worden en dat lukte vandaag niet. Afstemming was er niet. En natuurlijk zat er ook een portie pech bij maar daar mag je niet van afhankelijk zijn."

Volgens de middenvelder waren er wel degelijk meer dan drie kansen te noteren geweest. "Er werden heel veel schoten net geblocked bijvoorbeeld. Als je thuis tegen Go Ahead, met alle respect, 0-0 speelt dan ben je niet blij. Nu dan maar naar het Nederlands Elftal daar staan ook enkele mooie wedstrijden op het programma."




Tags

achterste afstemming dekking elven geblocked klassen noteren peperstraten portie toine verlossende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor