Transparent
Inloggen
Sluiten

Tadic: "Ik ben sterk daar"

4 november 2021 00:13

Noussair Mazraoui was enthousiast over Ajax na de zege (1-3) bij Borussia Dortmund. "De vierde zege op rij in de Champions League. Niemand had verwacht dat wij dit konden, maar wij zelf wisten dat het wel kon”, zei hij tegen RTL7.

De winst in Dortmund was de winst van de mentaliteit, vond Mazraoui. "We hebben laten zien dat we ook kunnen voetballen met ons hart. Dat we kunnen vechten. Ook als het niet lukt laten we de koppies niet hangen, maar we zetten door. Het hoeft niet altijd met mooi voetbal.”

Dusan Tadic zat ondertussen te genieten van de Ajacieden op de tribune. "Met deze fans is alles mogelijk", mijmerde hij. Over zijn edele delen, geraakt door de paal bij het binnentikken van de 1-1: "Ik voel me goed, ik ben sterk daar."

„De eerste helft was wat slordig”, vervolgde hij. „In de tweede helft was het beter, hadden we soms heel langdurig de bal. Voor het mindere spel de eerste helft heb ik eigenlijk geen verklaring.”




Tags

tadic dortmund mazraoui binnentikken edele koppies mijmerde vervolgde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht