Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Gravenberch: 'Als het gevoel aan beide kanten goed is, wil ik graag bij Ajax blijven'

2 november 2021 09:10 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Ryan Gravenberch: "Als het gevoel aan beide kanten goed is, wil ik graag bij Ajax blijven"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Ryan Gravenberch aan het absoluut oneens te zijn met de stelling dat hij zijn contract bij Ajax niet zal gaan verlengen omdat Mino Raiola zijn zaakwaarnemer is. "De keuze ligt bij de speler zelf en mijn familie heeft hier ook een heel grote stem in, mijn ouders en mijn broers. Ik ben een kind van de club, speel hier al tien jaar en zou het fijn vinden als Ajax ook iets aan me verdient", aldus Gravenberch.

De middenvelder gaat verder: "We hebben een eerste gesprek gehad en zijn hard bezig om te kijken of we eruit kunnen komen. Als het gevoel aan beide kanten goed is, wil ik graag bij Ajax blijven. Ik ben negentien en het voelt niet alsof ik klaar ben."




Tags

gravenberch broers kind oneens raiola stelling telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Je bent 19 jaar, speelt al vanaf je 16e in Ajax 1. Ajax heeft je gevormd tot de voetballer die je nu bent. Je haalt kampioenschappen, kan je etaleren in de CL en dan kom je aanzetten met “gevoel”? Je voelt dat je niet klaar bent, nou iedereen kan zien dat je niet klaar bent. Vanaf begin dit seizoen speelt deze jongen waardeloos, geen schim meer van de speler die wij vorig seizoen zagen. Bij elke andere grote club zou hij nu op de bank zitten, maar bij Ajax mag hij elke week in de basis starten. Het gaat weer om één ding: geld. Dat is ook de enige reden waarom hij met de pizzabakker in zee is gegaan. Frenkie de Jong, Zyech, Vd Beek, De Ligt, allemaal spelers die verder waren in hun ontwikkeling die de stap namen naar een andere club. Ze hebben het nu allemaal moeilijk, stagneren in hun ontwikkeling en sommige houden wekelijks de bank warm. Beetje dankbaarheid is wel op zijn plaats ipv vertragingstactieken.
+11/-1

2 jaar geleden
Déjà vu gevoel. Dat zeiden ook Justin Kluivert, Brobbey en nu Mazraoui.
+6/-0

2 jaar geleden
Mooi omschreven! Deze jongens worden gek gemaakt door het grote geld en de zaakwaarnemers. Dat kost hen een prachtige carrière. Dat kost hen een gevoel van nuttig zijn in het leven. Want hoe nutteloos moet het voelen als je ergens op de wereld elke dag hard traint om vervolgens op de bank te zitten..
Ik zou zo graag zien dat een zaakwaarnemer anders denkt. Dat zijn pupil seeds beter en beter mag worden bij Ajax. Toewerken naar een CL-winst. Dit kan een paar seizoenen zoals deze (en 17/18) duren, maar je hebt een ongelooflijk mooi en haalbaar doel met z'n allen. Een doel waar je een mega aandeel in zal hebben. En daarna maak je de stap, als volwassen man, en sta je ergens direct in de basis. Met een prachtige bagage op zak. Dan kan je doorgaan met het moois waar je al mee bezig was. En dan krijgt het grote geld ook echt waarde!!
+2/-0

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Als je gevoel goed is teken je dus gewoon bij en stopt met dit soort interviews. Ik kan me wel voorstellen dat Overmars zo langzamerhand helemaal klaar is met deze nutteloze berichten in de Telegraaf.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Dat is precies waarom ze geplaatst worden door team raiola. Als het gevoel goed is bij Ajax, moeten ze de hoofdprijs betalen of een gelimiteerde transfersom in het contract zetten. En dat gaat overmars niet doen, met andere woorden, deze jongen gaat naar Juventus/Marseille/Nice voor een top salaris. En dat salaris had raiola beloofd aan Ryan en familie. Dus daar zorgt hij dan ook voor.
+1/-0

2 jaar geleden
Blijkbaar de nieuwe tactiek heden ten dage.
Kies Raiola als zaakwaarnemer.
Meeste kans op een transfer.
Het woordje "gevoel" krijg ik bijna niet meer door mijn strot.
Gevoel dit, gevoel dat.
Het gevoel van Ajax is bekend.
Het gevoel van Gravenberch niet.
Een contractverlenging kan dus alleen maar mislopen als de speler dit excuus heeft om niet te tekenen.
Ajax betaalt goed voor jonge talenten. Zelfs voor Europese begrippen. Dat weet iedereen.
Dus Gravenberch kom nu eindelijk eens bij je gevoel.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Vergeet niet: "Lokomotiv Traktor Cottbus had een beter plan dan Ajax."
+3/-0

2 jaar geleden
Die woorden komen me zo belend voor, die gaat weg en verpietert straks ergens op de bank.
Jammer maar op te vangen.
+3/-0

2 jaar geleden
De Raiola Bingo gaat verder! Na "gevoel" volgt twee weken voordat het nieuws naar buiten komt dat het contract niet wordt verlengd "gebrek aan vertrouwen vanuit de club" en een paar maanden na het vertrek een interview met een bevriende journalist waarin "geen plan" valt.

En dan drie jaar later het bericht "[naam] op proef bij PEC Zwolle".
+5/-0

2 jaar geleden
Hoor dat ze bij Juventus, AS Roma, AS Monaco geen stoelverwarming op de tribune hebben, dus zou het niet doen als ik hem was. Zowiezo waardeloze zaakwaarnemer die Raiola als je geen Pogba of Zlatan heet. Stengs en Boadu zullen ws ook spijt hebben eind van dit seizoen.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Helemaal geen slechte zaakwaarnemer. Hij zorgt voor de beste salarissen voor de spelers. Hij doet dus juist waar hij zo goed in is.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vraag het me af. Brobbey's carriere is wellicht over na zijn bankwarmcontract bij Leipzig. Met een betere opbouw van zijn carriere had hij op redelijk nivo kunnen voetballen tot zijn 34e en wellicht totaal het veel meer kunnen binnenhalen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Maar komt dat door raiola? Hij geeft zelf de opdracht aan raiola en hij tekent zelf het contract. Raiola haalt voor hem (en voor zichzelf) het onderste uit de kan.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Tot op zekere hoogte is dat rationeel, als je zwaar geblesseerd raakt op je 20e, dan is je carriere over. Wellicht moet er zware-blessure-verzekering aangeboden worden, zodat de Brobbeys hun carriere niet meer stukmaken.
+1/-1

2 jaar geleden
Voor Ryan en zijn ouders, familie die om hem heen staan...is het makkelijker dan ooit om een wijze beslissing te nemen:

waarom?
Ze kunnen kijken naar velen, maar neem Donny van den Beek die een ster was van Ajax en in de CL, ,gewild was door Real en United en op zijn 23e vertrok naar de verkeerde club en wat de consequenties hiervan zijn.

Stilstaan.
Ongelukkig voelen.
EK gemist en misschien ook straks WK.
Niet mogen voetballen.


Als je al ziet hoe moeilijk een Hakim Ziyech het heeft bij Chelsea, 28 jaar is en zijn carrière zorgvuldig heeft opgebouwd.
+2/-0

2 jaar geleden
"het voelt niet alsof ik klaar ben"..

Joh.. Verneuk je talent niet, je hebt nog veel te leren bij Ajax.
+1/-0

2 jaar geleden
Het is zo jammer dat ze voor snel geld gaan banken bij een subtopper in het buitenland. Volgens Google heeft Brobbey drie keer mogen invallen dit seizoen bij Leipzig, wat achtste staat in de Bundesliga.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Brobbey bij Ajax nu had 3 goals gemaakt in de CL al.. En van Gaal had hem geselecteerd.

Brobbey heeft met Leipzig zijn kans op een WK selectie met 99 procent verkleind. Bij Ajax had hij zich nu doorontwikkeld veel gespeeld en gescoord en Van Gaal had hem erbij gehaald.
+2/-0

2 jaar geleden
Lekker verkopen dan, desnoods in de winterstop en meteen Eriksen halen.
+2/-0

2 jaar geleden
Ryan is de enige speler die ik vertrouw van Ajax die onder contract staat bij Raiola. Ik denk echt dat hij gaat blijven.
+2/-1

2 jaar geleden
Vaker Kudus proberen en nog een groot talent op die plek aanschaffen. Gravenberch moet voorzichtig zijn, kijk naar de situatie Neres.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal