Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax kan zich woensdag na vier speelrondes zelfs al verzekeren van groepswinst

1 november 2021 14:46

Woensdagavond komt Ajax weer in actie in de Champions League. In Duitsland neemt de ploeg van Erik ten Hag het dan op tegen Borussia Dortmund. Ajax kan zich bij een zege zelfs al direct verzekeren van de groepswinst, al is het daarvoor ook afhankelijk van het resultaat in Lissabon. Indien Sporting niet wint van Besiktas is Ajax woensdag bij een zege al zeker van de groepswinst.

Twee keer eerder speelde Ajax een uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund in de Champions League. In het seizoen 1995/1996 werd in de kwartfinale met 0-2 gewonnen, terwijl in het seizoen 2012/2013 in de groepsfase met 1-0 werd verloren.

Borussia Dortmund staat in de eigen competitie op een tweede plaats, op één punt achter Bayern München. Via doelpunten van Thorgan Hazard en Steffen Tigges werd afgelopen weekend nog met 2-0 gewonnen van 1.FC Köln.




Tags

dortmund verzekeren bayern besiktas duitsland hag hazard koln lissabon sporting steffen thorgan tigges

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal