Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: "We laten de kansen liggen, dan gaat Heracles erin geloven"

30 oktober 2021 21:46

Erik ten Hag was uiteindelijk opgelucht dat er niet was verloren. "Als je niet kunt winnen dan moet je niet verliezen. Dat hebben ze in ieder geval goed begrepen."

Toch kon hij onmogelijk tevreden zijn. "Denk dat we veel mogelijkheden hebben gehad om tot kansen te komen. Het was een strijd, dat hadden we kunnen voorkomen als we in het begin van de wedstrijd de kansen hadden benut. Vooral Antony werd verschillende keren goed vrijgespeeld, daar moet er eentje van binnen. Hij maakte telkens de verkeerde keuzes, dat is de vorm van de dag. Heracles had in die fase niets in te brengen maar ging er later in geloven. En natuurlijk krijgen ze dan ook kansen, dat is niet te voorkomen. Al gingen aan die kans in de eerste helft twee overtredingen vooraf, maar dit terzijde."

Na de pauze kwam Davy Klaassen. "Ons spel werd niet beter of slechter met hem. Hij verscheen wel een paar keer goed in positie maar de bal wilde niet goed vallen. Bij die hakbal had hij af moeten geven op David Neres die volledig vrijstond, dat was jammer. Heracles gaat erin geloven, steeds harder lopen. Maar dan nog moet je de kansen afmaken die je krijgt met Tadic en Klaassen. Heracles heeft goed gespeeld maar wij gaven ze die kans."
Tags

heracles hag antony hakbal neres opgelucht pauze tadic terzijde vrijgespeeld vrijstond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson