Transparent
Inloggen
Sluiten

Remko Pasveer: "We stoeiden met het veld maar dat mag geen excuus zijn"

30 oktober 2021 21:19

Remko Pasveer keepte weer prima, hij was er verantwoordelijk voor dat Ajax niet opnieuw in de counter alsnog de beslissende 1-0 tegen kreeg. Waarom liep het niet? "Het moet beter van onze kant, de mensen zijn anders gewend. We stoeiden met de snelheid van het veld, het is toch wat anders hier. Maar dat mag geen excuus zijn."

Verslaggeefster Helene Hendriks vroeg vervolgens of Ajax wat hautain was. "De laatste wedstrijden ging het makkelijk en nu niet. Dan lijkt het alsof we geen zin hadden, dat wordt dan snel gezegd, maar is absoluut niet waar. We kwamen hier om te winnen. Dat ene balletje wilde echter niet goed vallen voor ons."




Discussieer mee op de forums


Tags

excuus pasveer remko stoeiden balletje counter hautain helene hendriks verslaggeefster

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper