Transparent
Inloggen
Sluiten

F-Side: 'Liever een keeper met minder kwaliteiten dan iemand met de persoonlijkheid van een rat'

29 oktober 2021 21:58 - F-Side.nl
Foto: Pro Shots

F-Side: "Liever een keeper met minder kwaliteiten dan iemand met de persoonlijkheid van een rat"; image source: Pro Shots

Via een statement op de eigen website heeft de F-Side hard uitgehaald richting André Onana. De fanatieke supporters willen niet accepteren dat de doelman weer aansluit bij Ajax 1 en melden daarbij dat ze hem zeker niet zullen steunen als hij in wedstrijdverband voor Ajax in actie komt. "Wij zien nog liever een keeper met mindere kwaliteiten dan iemand met de persoonlijkheid van een rat", zo wordt geschreven.

De F-Side roept op dat meer mensen die Ajax een warm hart toedragen zich aansluiten bij hun statement. Volgens de groep is Onana na alles wat hij heeft gedaan een ontzettende Judas en dat kunnen en zullen ze niet vergeven. De doelman zal voortaan thuishoren in het rijtje Kenneth Vermeer, Mino Raiola en Wesley Sneijder.

Meer op F-Side.nl




Tags

side rat onana statement fanatieke judas raiola thuishoren toedragen vermeer wedstrijdverband

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
2 jaar geleden
helden?

Mensen die in het verzet zaten tegen de Duitsers waren 'helden'.

Het woord 'held' wordt maar te pas en on te pas gebruikt en heeft helemaal niet de waarde meer die het verdiend.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Joh, zet Onana gewoon op de bank. Dan maak je zo lang mogelijk gebruik van deze jongen. Hij kost toch al geld. Hij levert toch al niets meer op. Maar hij kan straks wel tegen Bayer München de geblesseerde Pasveer vervangen, en Ajax naar de volgende ronde keepen. In de winterstop een topkeeper erbij halen en Onana naar de tribune.
Begrijp me niet verkeerd hoor: ik haat deze situatie. En ik hekel de houding die Onana had. Maar ik houd van Ajax, en ik wil zo lang mogelijk in de CL blijven.
+5/-0

2 jaar geleden
In "goed overleg" contract ontbinden. Gaat toch gratis weg
Zo kost hij niets meer en kan het boek dicht
+1/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Als Ajacied sta ik achter het statement maar laten we het doel niet uit het oog verliezen. Het clubbelang gaat namelijk boven alles. Mocht Pasveer bijvoorbeeld voor de kwart finale champions league geblesseerd raken dan moet Ten Hag en staf keuzes maken. Niet wij. Grote kans dat Onana dan opgesteld word. Mocht Onana in een dergelijke situatie worden uitgefloten pak je alleen maar het team er mee, en staf. Mogelijk zelfs het eindresultaat en mag nooit de bedoeling zijn.

Kortom statement is goed. Het komt over maar laat het tegelijkertijd verder met rust. Ajax is te groot om van een incident een kutsituatie te maken. Ajax groeit door en word professioneler. Neem dat ook mee als F-side zijnde. Wat dat aangaat is situatie Onana totaal ondergeschikt hier aan, in feite onbelangrijk om er verder nog iets zinnigs over te zeggen.
+6/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Kom op, jongens. Het sportieve belang van Ajax gaat voor alles. Laten wij als fans achter de club staan en de opstelling laten aan Ten Hag.

Verder helemaal eens met de post hierboven.
+3/-0

2 jaar geleden
Haha wat zijn de mannetjes toch gevoelig. Het is wat het is, laat hem ons nu maar gewoon helpen als dat nodig is. De rest van dat rijtje ook... Vermeer is voor eeuwig een Judas omdat hij graag ergens wilde keepen en dat dan maar ging doen bij Feyenoordje? Ach, laat die man. En waarom haten we Sneijder ook alweer? Riaola ben ik het dan wel weer mee eens, die mogen we best haten.
+4/-2

 
2 jaar geleden
Hoi Fluffy. Mooie tekst maar gebruik liever niet meer uitspraken als Feyenoordje. Want daar doe je iedereen die de voetbalclub Feyenoord een warm hart toedraagt, of lief heeft te kort mee.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Door Feyenoord lief te hebben doen ze zichzelf al tekort 🙄
+4/-3

 
2 jaar geleden
Begrijp ik en in die wereld moet het ook zo zijn. Niet in mijn wereld.
+2/-0

 
2 jaar geleden
A:

Ik heb meer respect voor mensen die gewoon al jarenlang voor feyenoord zijn en trouw blijven dan voor succes fans die alleen maar zijn voor de beste club etc

B:
Gelukkig is niet iedereen in Nederland voor Ajax, zou niks aan zijn.
+1/-0

2 jaar geleden
we hebben Feyenoord gewoon nodig in de competitie omdat de enige ploeg is die voor de echte klassieker zorgt. De Calimero's uit Eindhoven blijven altijd de proviciale.
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Een calimero club die toen ik jong was het maar moeilijk kon verkroppen dat ze keer op keer spelers van Ajax overnamen. Wim Kieft, Stanley Menzo, John Bosman, Ronald Koeman, Jan Wouters, Søren Lerby, om een paar te noemen. In die tijd vertrokken er nogal wat maar die truc doen ze nu niet meer over.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik sta ook op Zuid1 en steun elke Ajacied.
Ik floot ook Bouhkari, Veltman en Daley Blind niet uit. Ook die heb ik altijd een warm hart toe gedragen.

Onana uitfluiten ben ik niet van plan.
Op moraliteit van Onana is misschien wat op te merken. Hij zal er wel een charmeoffensief tegenaan gooien waar de Fside niet gevoelig voor is. Ik trouwens ook niet.

Besef ook dat Ajax welgeteld euro heeft betaald voor zijn transfer vanuit Barcelona. Een dikke transfersom is hij ons dus niet verschuldigd. Bovendien had Ajax veel geld voor hem kunnen vangen in 2017, 2018, 2019 & 2020. Dat wilde we toen ook niet.

Natuurlijk verdiend Ajax een Onana die dankbaar is naar Ajax en ons. Natuurlijk verdienen wij, die er altijd zijn, zijn respect. Dat krijgt ie pas wanneer hij in de halve finale een bal uit de kruising tikt. Tot dat moment fluit ik niet mee.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Een charmeoffensief zal er vast niet komen. Volgens mij heeft Onana ook nooit zelf openlijk zijn excuses aangeboden aan het publiek. Ik kan me vergissen maar het staat nergens op mijn netvlies. Misschien moet hij het wel doen om mee te beginnen. Het zou in ieder geval wel zo'n netjes zijn van zijn kant, zo lang blijft het een hachelijke situatie met een groot aantal vraagtekens voor menigeen.

Als Onana verstandig is doe hij dit voor de tijd dat mogelijk Pasveer een keer geblesseerd raakt. Met 37 jaar ook niet meer de jongste. Collega van Onana die nu alle ballen voor het elftal er uit zit te halen. Grote klasse.

Maar goed, voor zover er niks word opgehelderd spreekt de foto hierboven boekdelen. Ik mis alleen een luchthaven of treinstation op de voorgrond.
+1/-0

2 jaar geleden
De F-side heeft z'n zegje gedaan.
Tweespalt zaaien onder de supporters.
Is ook niet in het belang van Ajax.
Eigen geschreeuw blijkbaar boven alles.
+4/-0

2 jaar geleden
Als je op de loonlijst staat, dan ben je beschikbaar mits niet geblesseerd of disciplinair geschorst.
De beste speelt.
Kijk naar Klaasen, niet weg te denken uit het elftal, toch uit de basis verdrongen door Berghuis.
De beste speelt.
+3/-0

2 jaar geleden
Dom en kinderachtig geleuter. Sorry.
+3/-0

2 jaar geleden
Ik ben het eens met het statement van de f-side. Laat pasveer maar op doel staan. Raakt hij geblesseerd of hopeloos uit vorm dan Onana opstellen.
+3/-1

2 jaar geleden
Sinds de F-side met een statement kwam tegen Ten Hag, kan ik ze niet meer serieus nemen.
Wel in de support naar onze club, de trouw en het verdedigen van de eer en de stad.
Laat ons echter nooit een Feyenoord worden waar supporters, zonder exact te weten wat er speelt, een rol gaan spelen in beleid en keuzes die worden gemaakt.
Ook ik vind dat Onana Ajax echt een streek geleverd heeft en hij mag best getrakteerd worden op een fluitconcert mocht hij nog “binnen de linnen” komen.
Clubbang/ prestaties gaan daarna voor en alles moet wijken voor de drie doelen die we dit jaar nog hebben:
Titel, beker en overleven in de champions league.
Valt me wel op dat supporters het steeds vaker hebben over mogelijke kwartfinales tegen bijvoorbeeld Bayern.
Is het zelfbewust, arrogant of iets anders. Eerst maar eens deze poule overleven, want mochten we verliezen van Dortmund en Sporting wint. Staan ze maar op 3 punten. De laatste jaren hebben we vaker wedstrijden gehad waar het om ging… Valencia en Atalanta. We zouden het thuis nog even afmaken…
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind anders het statement zo gek nog niet. Het geeft aan hoe teleurgesteld ze zijn. Dat ben ik ook. Met name hoe Ajax en Onana met de situatie de afgelopen periode zijn omgegaan richting achterban over de hele kwestie. Het is denk ik de oorzaak dat dergelijk statements kunnen opdoemen. Meegenomen dat op de huidge toer uiteindelijk niemand er beter van word dan alleen maar verliezers.

Jij vind een fluitconcert zo gek nog niet? Ik denk dat het verstandiger is om dit te vermijden. Ik zou dit probleem als Ajax zijnde zo spoedig mogelijk uit de wereld willen helpen. Al was het maar om de rest van de selectie te ontlasten. Het mag namelijk nooit zo zijn en ik ken het groepsgevoel, dat door een incident de rest van het team er des te meer last van krijgt. Dat moeten we al helemaal niet hebben.

Wat mij betreft is de Ajax directie en Onana aan zet om het een en ander te verklaren voordat hij het veld een keer in gaat. Het is aan hun.

Eens trouwens dat we er in de cl nog niet zijn. Winnen zou mooi zijn maar een gelijkspel is voldoende. Genoeg om het heft in eigen handen te houden om te overwinteren. Voor zowel club, spelers en aanhang zeer belangrijk.
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht