Transparent
Inloggen
Sluiten

Antony wederom in selectie van Brazilië

29 oktober 2021 18:18
Foto: Pro Shots

Antony wederom in selectie van Brazilië; image source: Pro Shots

Antony is wederom opgenomen in de selectie van Brazilië. Op een persconferentie verklaarde bondscoach Tite dat de Ajacied de voorkeur krijgt boven Real Madrid-aanvaller Vinícius Júnior, zo werd opgetekend door Voetbal International. Brazilië speelt komende maand tegen Colombia en Argentinië voor de WK kwalificatie.
Tags

antony argentinie colombia kwalificatie madrid tite vinicius

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Goed bezig. Tite kan er niet meer om heen voor zover het al duidelijk was. Die Antony begint namelijk steeds beter zijn kwaliteiten tentoon te spreiden op het veld. Binnendoor/buitenom maakt niet uit. Opgegroeid in een favela in São Paulo en dan las ik onlangs dat hij daar een meisje leerde kennen die kanker had. Het schijnt dat Antony voor elke wedstrijd nog steeds een bericht van haar krijgt en beantwoord. Hoop voor de rest dat Overmars met Ajax beseft dat er op deze toer een tijd aanbreekt dat we onze beste spelers niet zomaar laten gaan. Ajax nog beter zal gaan voetballen als het collectief word gespaard. De trainingen des Ajax met alle now how zover als mogelijk met de zelfde groep kan plaatsvinden. Er ligt een geweldige uitdaging die haalbaar is al zul je dan wel een derde ring moeten plaatsen omdat de parkeerplaats te klein zal worden.
+1/-0

2 jaar geleden
Je weet dat je als buitenlands talent uiteindelijk de meeste kans maakt op een interlandcarriëre als je bij Ajax durft te tekenen.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen elsimao etv farioli hato henderson inverted janse kaplan kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rechterpoot rechtspoten rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig vojvodina wijndal