Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zakaria Labyad verdacht van mishandeling'

29 oktober 2021 17:14 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Zakaria Labyad verdacht van mishandeling"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Zakaria Labyad verdacht wordt van mishandeling. De politie en justitie onderzoeken een geweldincident tussen een aannemer, Labyad en de familie van de Ajax-speler. De middenvelder is inmiddels al verhoord door de recherche als gedachte. Het incident vond al plaats op 5 juli 2020 en was de escalatie van een al langer conflict tussen de aannemer en Labyad.

De aannemer had werkzaamheden uitgevoerd in en aan de villa van Labyad, maar er ontstond onenigheid over de kwaliteit van het werk. Labyad weigerde een deel van de afgesproken factuur te betalen omdat hij niet tevreden was. De aannemer zou meerdere kregen geprobeerd hebben om een afspraak te maken met de Ajacied, maar daar probeerde hij steeds onderuit te komen. Op 5 juli 2020 ging het mis toen plotseling opgeroepen familieleden van Labyad zich bemoeiden toen de aannemer bij de villa van de middenvelder was. Daarbij zouden klappen zijn gevallen en volgens de aannemer is er ook gedreigd met een vuurwapen. Volgens Labyad was er echter juist sprake van huisvredebreuk en bedreiging door de aannemer. Zowel de aannemer als Labyad hebben uiteindelijk aangifte gedaan.

De politie en het Openbaar Ministerie van Midden Nederland hebben tegenover De Telegraaf bevestigd dat zij de zaak onderzoeken. Woordvoerder Miel Brinkhuis van Ajax heeft in een reactie laten weten dat de kwestie ook bij de club bekend is, maar dat er verder niet op gereageerd wordt. Ook werd er geen antwoord gegeven op de vraag of er maatregelen zijn genomen tegen Labyad of nog genomen zullen worden.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

labyad aannemer mishandeling verdacht telegraaf villa aangifte bedreiging bemoeiden brinkhuis escalatie factuur familieleden gedreigd geweldincident huisvredebreuk justitie kwestie miel nederland onenigheid openbaar recherche uitgevoerd verhoord vuurwapen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Justitiële zaken worden hier niet behandeld.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht