Transparent
Inloggen
Sluiten

'Aanklager KNVB start onderzoek naar spandoek tijdens Ajax - PSV'

28 oktober 2021 16:09 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Aanklager KNVB start onderzoek naar spandoek tijdens Ajax - PSV"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat de aanklager van de KNVB een onderzoek is gestart naar het spandoek dat werd getoond tijdens Ajax - PSV. Daarop waren onder meer twee PSV'ers met de bekende eierdop te zien met de tekst 'Brainfart Aidshoven'. Ajax bood tijdens de wedstrijd al de excuses aan tegenover PSV en deed dat een dag later nogmaals. Een woordvoerder gaf daarbij aan dat Ajax een ontwerp had goed gekeurd, maar de uiteindelijke versie bleek hiervan af te wijken.

Meer op AD.nl
Tags

aanklager knvb spandoek aidshoven brainfart eierdop ontwerp tekst wijken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zitten er in Zeist ook Calimeros dan?
+2/-1

1 jaar geleden
Had er ipv aidshoven, eihoven opgezet. Had toepasselijker geweest.
+7/-0

 
1 jaar geleden
Precies mijn gedachte.
+4/-0

1 jaar geleden
Pfffffff storm glaasje water.
+4/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Wauw heej. Wanneer je tegen Mark Rutte zegt “ik vind jou een slecht politicus en je bakt er nix van, ga oliebollen verkopen op de markt” dan lacht hij en zegt dat is jouw persoonlijke mening en daar heb je recht op. Wanneer een speler tegen de scheidsrechter zegt dat hij een waardeloos wedstrijd gefloten heeft en dat hij zijn bril thuis vergeten is of wanneer jij je mening uit (spandoek of niet) word je gelijk vet hard genaaid door de KNVB.

Ik dacht dat wij in een vrije land leven met vrijheid van meningsuiting, maar ho maar bij KNVB, UEFA en/of FIFA. Communisme en dictatorschap waar N. Korea jaloers op zou zijn. Het is verboden om een eerlijke mening te geven. Bah.
+2/-6

Dat spandoek opzicht vond ik nog wel grappig, die tekst had van mij ook niet gehoeven net over het randje eigenlijk, al is het wel grappig dat tal van mensen het niet eens door hadden en het op sociaal media plaatste met de gedachte dat ze de echte shitsponsor zagen.
Het is wel weer meten met 2 maten, kan me net voor corona nog een groot doek in de kuip herinneren.
Daar stond een meisje in een Ajax shirt op afgebeeld wat wel erg veel op Anna Frank leek, een verwijzing naar het rugnummer van Nouri en om het af te maken ook nog de hectometerpaal waar ze Picornie hebben vermoord.
Na mijn weten heeft zich daar nooit een aanklager druk over gemaakt.
+8/-0

1 jaar geleden
Nou nou, Aidshoven in plaats van Eindhoven. Het is kinderachtige humor, meer niet. Ze maken het groter door er zo’n punt van te maken. De hele media had het beste de tekst kunnen negeren, geen haan die erom kraait.
+4/-0

1 jaar geleden
Aidshoven is inderdaad kinderwerk. Maar er worden in de regel veel ergere zaken geroepen dan dit. Selectieve verontwaardiging.
+4/-0

1 jaar geleden
Grappig doek, maar aidshoven slaat nergens op en maakt het doek weer dommig en kinderachtig. Maar goed, dommigheid is niet strafbaar. Voortaan even een slimmer persoon laten meekijken voor je zoiets laat zien. Humor is een vak.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey berghuis bergwijn bestuurder blind boomen bosz brobbey elsimao frimpong hato heitinga jong jordi mediaoptredens mislintat molenaar oranje rotatiespeler rulli rvc sar sjakie tadic taylor timber vos wedstrijdritme wijndal