Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Edson Álvarez verlengt tot 2025

27 oktober 2021 19:56 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Edson Álvarez verlengt tot 2025</b>; image source: Pro Shots

Edson Álvarez heeft een nieuw contract getekend bij Ajax. Dat meldt de club via de officiële kanalen. De international van Mexico ligt nu tot de zomer van 2025 vast in Amsterdam. Zijn oude verbintenis zou een jaar eerder aflopen. Álvarez is bezig aan zijn derde seizoen bij Ajax. Inmiddels heeft hij al 73 officiële wedstrijden in het rood-wit gespeeld.

Meer op Ajax.nl




Tags

alvarez mexico

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Excuses van mijn kant toen ik dacht dat Ajax bij het bod van 20 miljoen door Stades Rennes Edson maar moest verkopen. Nu zie ik eigenlijk pas hoe hij de balans op het middenveld bewaakt, waardoor Ajax zo weinig doelpunten tegen krijgt. Edson, bedankt voor je vertrouwen door bij te tekenen.
+5/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Hij is echt een verdomd goede schakel op het middenveld. Vormt een geweldige blok met Timber en Martinez achter zich. Heel duidelijk zag je dat in de wedstrijd tegen Dortmund, hoe ze met z'n drieën Haaland controleerden en elkaars taken constant overnamen en elkaar rugdekking gaven. Ook dankzij de aanwezigheid van Alvarez kan Blind zo vaak opstomen.
+4/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Tegen Heerenveen toen hij er niet bij was zag je pas echt hoe belangrijk hij is, het was in een behoorlijke lange fase los zand waar Heerenveen meer kansen kreeg dan welke tegenstander dan ook dit seizoen.
Tegen Psv in de JC schaal was hij er trouwens ook niet bij.
Volgens Aad de Mos is Sangare veeeel beter, nou ik wil hem voor 10 mijoen toe nog niet ruilen.
Edson is veel geconcentreerder, tactisch beter onderlegd en heeft als het moet dat echte zuid Amerikaanse gif om net de rand op te zoeken maar er niet overheen te gaan.
Sangare is een losgelaten paard in de Dumfries stijl maar heeft totaal geen zicht op het spelletje.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik vond het ook een aardig bod voor iemand die lang niet altijd basis speelde vorig jaar en het jaar ervoor ook niet denderend speelde. Goed ingeschat van ten Hag en Overmars
+2/-0

2 jaar geleden
Mattie Eddie blijft nog even stofzuigen!
+3/-0

2 jaar geleden
Held! Die jongen is eindelijk herenigd met zijn gezin, speelt sindsdien steeds beter en is inmiddels niet weg te denken uit de basis. Ook zie je dat hij progressie boek qua vooruit voetballen. Hij blijft zich ontwikkelen, heeft het fijn met zijn gezin in Nederland, dus waarom weer zo snel vertrekken? Mooi dat hij bijtekent! Het zijn juist deze jongens die meer loyaliteit dan enkele zelfopgeleide jongens, die altijd maar uit zijn naar "de volgende stap", niet beseffende dat Ajax sportief niet onderdoet voor de absolute top.
+2/-0

2 jaar geleden
Gravenbergh en Mazraoui kunnen een voorbeeld nemen aan Alvarez.
Gravenbergh vind zich al goed genoeg en Mazraoui is toevallig genoeg het meest ambitieus in zijn laatste, nu nog, contractuele jaar bij Ajax.
+3/-0

2 jaar geleden
Dit is goed gedaan Alvarez is (zoals reeds opgemerkt) een HELE belangrijke schakel op het middenveld. Eigenlijk (voor de oudere onder ons) is dit een bekend gegeven. Types zoals bijvoorbeeld Dick Schoenaker, Jan Wouters zijn de kilometervreters en zorgen ervoor dat andere in hun kracht komen.

Goed dat hij nog een jaar langer onder contract staat.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal