Transparent
Inloggen
Sluiten

'Newcastle United zet vol in op komst van Erik ten Hag'

26 oktober 2021 19:04 - The Daily Mail
Foto: Pro Shots

"Newcastle United zet vol in op komst van Erik ten Hag"; image source: Pro Shots

Volgens The Daily Mail zet Newcastle United vol in op de komst van Erik ten Hag als nieuwe trainer en is het bereid om financieel diep te gaan. De huidig trainer van de nummer één van Nederland zou in Engeland een jaarsalaris kunnen krijgen van 11 miljoen pond, omgerekend ruim 13 miljoen euro. Volgens het Engelse medium zou Ten Hag echter zijn bedenkingen hebben bij de plannen van Newcastle.

Eerder werd ook directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax gelinkt aan een overstap naar Newcastle United.

Meer op The Daily Mail




Tags

newcastle hag engeland jaarsalaris nederland overmars

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Ga toch lekker poepen. Daar is niets uitdagends aan. Ten Hag blijft lekker bij Ajax, zo ook Overmars. Wat ze nu aan het opbouwen zijn is bijna episch en ik vind (en hopelijk vinden zij het ook) dat ze moeten blijven en moeten oogsten. We gaan echte prijzen pakken zonder honderden miljoenen van ene sugar daddy in jurk uit te geven zoals dit soort clubs, die zich inmiddels hoeren mogen noemen, doen.
+7/-0

 
2 jaar geleden
Trieste toestand eigenlijk. In dit geval een paar steenrijke sjeiks die denken dat wat Ajax op het veld laat zien met opgepompte oliegeld bij Newcastle United volgens seizoen gerealiseerd kan worden. Daar moeten we voor het moment zijn. Had Barca nog tikkie takka gespeeld waren ze waarschijnlijk daar opgedoken.
+3/-0

2 jaar geleden
Laat ze bij Newcastle lekker gaar koken in hun sop. Die oliesjeiks maken het hele voetbal kapot. Daar moet je als Ten Hag zijnde niet heen willen. Bij Ajax bloeit er weer iets moois en daar zijn hij en Overmars enorm belangrijk voor.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Je kan het de sjeiks niet kwalijk nemen. Het zijn de clubs die eraan toegeven. Daarom ben ik zo ontzettend trots op Ajax. Gewoon op eigen kracht de top bereiken.
+2/-0

2 jaar geleden
Overmars en Ten Hag zijn nog niet klaar bij Ajax. Structureel overwinteren in de CL is het doel! Aanhaken bij de Europese top.
+2/-0

2 jaar geleden
Niemand gaat naar Newcastle. Geef ik jullie op een briefje.
+1/-0

2 jaar geleden
Alleen voor het geld ga je naar Newcastle.
Het kan zijn dat ze via Ten Hag ook Overmars denken over te halen.
Daar maken ze denk ik een denkfout.
Ten Hag is bij Ajax een trainer/coach en bij Newcastle meer een manager. De baan waar zijn hart ligt komt in alle facetten aan bod bij Ajax.
Ten Hag weet wat hij heeft bij Ajax en bij Ajax licht de nadruk meer op het trainersvak op zich en dus op het ontwikkelen van het team elk jaar weer. De uitdaging en voldoening is veel groter als bij het onbeperkt kunnen kopen van spelers. De enige reden om naar Newcastle te gaan is nogmaals geld. Alleen Bayern Muenchen is Ajax de baas kwa opzet, bestuur, etcetera.
+1/-0

2 jaar geleden
Sowieso moet je nooit de eerste trainer zijn in dat nieuwe traject van Newcastle United. Laat eerst maar Brendan Rodgers of Gareth Southgate zijn gat branden.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik zie Ten Hag nog bij Ajax binnenkomen op zijn eerste dag, met dat rolkoffertje van FC Utrecht. Een echte Tukker, zo zuinig als wat. Ik zag het helemaal voor me, dat hij eens naar dat koffertje had gekeken en had gedacht: prima ding, waarom zou ik ‘m weg doen?

Wat moet zo’n man in godsnaam met £11 mln per jaar?

Ik sluit niet uit dat Newcastle United een nieuw Manchester City wordt: een stabiele topclub die de prijzen aaneen rijgt. Maar hoe meer van dit soort steenrijke clubs er komen, hoe moeilijker het wordt om de rest voor te blijven. Persoonlijk verwacht ik dat Newcastle een slangenkuil wordt, waar geen enkele trainer de tijd zal krijgen om aan een succesvol elftal te bouwen.
+3/-0

2 jaar geleden
Als je wint ,dan hebt je vrienden een spreekwoord wat van toepassing is voor Ajax.
+1/-0

2 jaar geleden
Gaat niet gebeuren, gaat niet naar een mogelijk aanstaande degradant.
Een goede Europese (sub)topper zou lastiger worden.
Maar Ten Hag zit bij Ajax en is een man met een missie...
+1/-0

Bij Utrecht vertrok hij halverwege het seizoen maar ik kan het me bijna niet voorstellen dat hij dit nu ook doet.
Dat hij aan het einde van het seizoen gaat daar hou ik sowieso al wel rekening mee, het moment om zijn status te verzilveren is onderhand wel aangebroken.
Hoeft naar mijn idee ook geen ramp te zijn, kijk eens hoeveel trainers Bayern en Juventus de laatste jaren hebben gehad terwijl ze gewoon elk jaar kampioen werden, al is het bij die laatste nu naar 9 jaar op rij wel even gedaan.
Het zal voor Ajax veel beroerder zijn als Overmars vertrekt, dat is wel echt de koopman die Ajax weer groot heb gemaakt.
Ik las vandaag dat Feyenoord over de laatste 4 jaar een transferbalans heeft van -38 miljoen, Ajax waarschijnlijk een paar honderd miljoen in de plus over dezelfde periode.
Een trainer vinden ze wel weer, ik zelf zal trouwens voorstander zijn om Reiziger hoofdtrainer te maken met Bogarden als eerste assistent.
Ik denk dat Reiziger veel van het tactische van Ten Hag heb opgestoken, kan de club door en door en liet jong testijds geweldig voetballen.
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Kan het mis hebben, maar volgens mij is Erik altijd een nuchtere Tukker gebleven. Ik denk niet dat hij met dubieuze lui in zee gaat. Hij had overigens al veel eerder kunnen happen, maar bleef trouw aan Ajax. Bovendien kun je zien dat hij het nog altijd naar z'n zin heeft bij Ajax.

Ik denk dat we ons pas zorgen moeten maken als Bayern ineens om de hoek komt kijken. Heb zo'n vermoeden dat Erik ooit nog graag in de Bundesliga wil werken.
+3/-0

2 jaar geleden
Paris Saint Germaine is een goed voorbeeld dat al die (olie) dollars nog altijd geen team maken. Dat is een heel ander verhaal en van al die sterren gunnen ze elkaar waarschijnlijk niet zoveel als dat je een hecht team hebt zonder al die grote ego's.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht