Transparent
Inloggen
Sluiten

Sébastien Haller Speler van de Week bij VI, Ajax heerst in Elftallen van de Week

25 oktober 2021 13:10

Voetbal International heeft Sébastien Haller uitgeroepen tot Speler van de Week. De spits was een van de doelpuntenmakers tijdens de afslachting van PSV en werd net zoals Dusan Tadic en Steven Berghuis door VI beoordeeld met een 8.

Het is dan ook geen verrassing dat Ajax heerst in het Elftal van de Week van Voetbal International. Naast het drietal dat een 8 kreeg, kregen ook Remko Pasveer, Daley Blind en Antony een plekje in het elftal. In het Elftal van de Week van De Telegraaf staan zelfs zeven Ajacieden. In vergelijking met het team van VI staat Antony daar niet bij, maar wel Noussair Mazraoui en Jurriën Timber. Het Rotterdamse Algemeen Dagblad heeft weer eens een vrij aparte kijk op het voetbal en heeft met Mazraoui, Haller en Tadic maar drie Ajacieden gekozen. Wel is Ajax ook daar de hofleverancier.




Discussieer mee op de forums


Tags

haller sebastien antony mazraoui tadic afslachting berghuis blind hofleverancier pasveer remko telegraaf timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal