Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Vandaag moesten we revanche nemen'

24 oktober 2021 22:01

In gesprek met ESPN was Erik ten Hag zeer te spreken over de revanche die zijn ploeg had genomen. "Wij willen niet verliezen. We weten waar het aan lag, maar als je zo'n nederlaag lijdt, moet je nederig zijn", aldus Ten Hag. "Vandaag moesten we revanche nemen. We moesten ons na een moeilijk begin echt in de wedstrijd knokken. Dat is voor de ploeg ook goed om een mee te maken. Er zaten er een aantal totaal niet in de wedstrijd. Dat werd door PSV een aantal keer uitgebuit en wederom was Remko Pasveer uitstekend in die fase."

Via een geweldige goal opende Ajax uiteindelijk de score. "Dat was ook hoe wij het uitgedacht hadden. Een overloop op links waar Ramalho uit moest stappen. Die goal was een plaatje", zo gaf hij aan. "Daarna werd het makkelijker. Zeker in de tweede helft. Bij 1-0 gelooft de tegenstander er nog in, maar bij de 2-0 was het klaar."

Gevraagd werd of Ten Hag het ook als een persoonlijk succes ziet nu Sébastien Haller er op los scoort nadat er een beetje kritiek die er op hem was geweest. "Een beetje? Het was ongehoord veel zelfs", zei hij daarover. "Toen heb ik al gezegd dat hij rustig moest blijven en er een paar moest maken. Mentaal is hij ijzersterk en hij heeft ontzettend veel veerkracht. Ik heb het al zo vaak gezien. Het is ontzettend lastig om tegen hem te spelen. Hij heeft meer techniek dan iedereen vermoedt en hij is een ontzettend goede finisher."




Discussieer mee op de forums


Tags

hag revanche espn finisher haller ijzersterk ongehoord overloop pasveer ramalho remko sebastien uitgebuit uitgedacht veerkracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal