Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil contract Ryan Gravenberch verlengen'

22 oktober 2021 16:28 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax wil contract Ryan Gravenberch verlengen"; image source: Pro Shots

Ajax hoopt ook het contract van Ryan Gravenberch open te kunnen breken en verlengen. Dat meldt De Telegraaf. De clubleiding heeft daarover inmiddels contact opgenomen met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de middenvelder. Een aanbod is nog niet gedaan. De huidige verbintenis van Gravenberch loopt over anderhalf jaar af.

Meer op Ajax.nl




Tags

gravenberch raiola telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Nou we gaan het zien wat Raiola met Gravenberch van plan is.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Raiola's plan: banken bij iets als zeg, Leipzig; en dan lekker door naar De Graafschap, of naar een olieland
+2/-0

2 jaar geleden
Goede zaak naast dat Edson Alvarez zijn contract gaat verlengen.
+2/-0

2 jaar geleden
Dat worden in ieder geval geen korte onderhandelingen. Hij (Raiola) zal eerst wel het seizoen willen afwachten, en dan eventueel nog het WK en dan is er nog maar een half jaar op zijn contract.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Die kans is inderdaad groot dus des te beter dat Marc nu al in de pizza snijd. Smaakt hij namelijk niet dan kan Gravenberch aan het einde van het seizoen nog verkocht worden voor 20/25 miljoen. Beginnen de onderhandelingen pas na het seizoen dan is de uitkomst bekend want dan wandelt hij gratis de deur uit en pakt Raiola weer een miljoen of twintig.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Je kunt er niet vroeg genoeg bij wezen dus. Minimaal 2 jaar voor afloop? In het nieuwe seizoen alvast contract Timber verlengen en upgraden. Deze loopt af in 2024. Wacht je een jaar langer kans dat ze gratis de deur uit lopen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Aan het einde van dit seizoen heeft hij nog een jaar over op zijn contract. Een speler moet nog altijd zelf instemmen met een transfer en dat gaat hij dan natuurlijk niet doen als hij en Raiola een jaar later een veelvoud van de tekensom kunnen vangen. Dit wordt de volgende eindeloze soap die eindigt in een transfervrij vertrek.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Bij Raiola gaat t nooit om t traject van een speler ! Dat weet de speler zelf ook , dus ………..die wil weg !!!
+2/-0

2 jaar geleden
Je hoeft inderdaad geen Jomanda te zijn om te zien waar dit gaat eindigen. Eindeloos lange onderhandelingen met allerlei zogenaamde goede intenties vanuit de speler en Mino om eruit te komen. Maar uiteindelijk wordt een half jaar voor afloop van zijn contract bekend dat hij toch naar Juventus gaat...
Goed overigens dat Overmars het probeert.
+5/-0

2 jaar geleden
Raiola ?
Na dit seizoen is Gravenbergh weg. Hij vindt zichzelf ook goed genoeg.
Na dit seizoen is Mazraoui weg. Houdt Ajax aan het lijntje. Nog nooit zo gemotiveerd gezien als dit seizoen.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Ja maar dat wist je een vier maanden terug toch al? Dat Nous ging vertrekken. Hij moet gewoon eerlijk zijn.
+2/-0

2 jaar geleden
Goed dat Ajax de gesprekken vroeg start. Wanneer de intentie van Raiola niet verlengen of uitstellen blijkt te zijn, dan gaan we gewoon over een maandje starten met Kudus en Klaassen op de plek van Gravenberch. Ajax gelooft in Gravenberch, maar als het niet geheel wederzijds is, doorselecteren!
+5/-0

2 jaar geleden
Uiteindelijk is het de speler die moet kiezen. Kiest hij voor het snelle geld of voor een weg die geleidelijker gaat met alle risico’s van dien. Een ding is zeker Gravenberch is nog jong genoeg en heeft nog heel wat te leren, hij is er nog lang niet. Leid veel onnodig balverlies , handelingssnelheid moet ook omhoog en zijn schoten op doel missen te vaak overtuiging. Die is hier echt nog niet uitgeleerd. Als hij toch even nadenkt en eens op een rijtje zet wat er met het grootste gedeelte van de spelers is gebeurd die door Raiola zijn weggebracht, dan moet hij toch achter zijn oren krabben. Kies ik voor snel geld of voor mogelijk een carriere
+2/-0

 
2 jaar geleden
Wellicht moeten we (zelf) ook minder gauw over "verder leren bij een andere club" spreken. Bij Juventus leer je helemaal niets, want het is overbetaald slecht voetbal. Tijdens Ajax - Dortmund heeft Gravenberch maximaal geleerd. Ik kan mij in de laatste 20 jaar geen wedstrijd herinneren van Juventus (of Manutd of alle topclubs op enkele na...) waarin Gravenberch meer kon leren.
+3/-0

2 jaar geleden
Altijd eng als je leest dat raiola zaakwaarnemer is. Hopelijk blijft na dit seizoen nog een jaartje, anders zal ie wel naar een Italiaanse club gaan. Die willen graag als handelshuis voldoen. Goed voetbal word er al jaren niet meer gespeeld
+2/-0

2 jaar geleden
Als je hem zo ziet spelen dan weet je dat nog twee jaar verlengen (met eventueel een transfer in 2023 of 2024) een goed idee voor hem is.

Als hij niet verlengt moet hij nu al vertrekken.....daar is hij nog niet aan toe. Hij kan zich daarbij nergens beter ontwikkelen dan in dit Ajax dat tegen de internationale top aanschurkt en waar hij verzekert is van veel speelminuten.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal