Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steenrijk Newcastle United wil Marc Overmars'

20 oktober 2021 23:27 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Steenrijk Newcastle United wil Marc Overmars"; image source: Pro Shots

Marc Overmars is in beeld bij Newcastle United. Dat meldt De Telegraaf. The Magpies werden onlangs overgenomen door een investeringsmaatschappij uit Saudi-Arabië en hebben als doel om net zo groot te worden als Manchester City en Paris Saint-Germain. De nieuwe eigenaar wil dan ook voor honderden miljoenen gaan investeren in de club en Overmars is een belangrijke kandidaat om als technisch directeur aan de slag te gaan.

Eerder werd de huidige directeur voetbalzaken van Ajax gelinkt aan onder meer Arsenal, Manchester United en Barcelona. Tegenover De Telegraaf wilde hij zelf niet reageren op de geruchten.




Tags

overmars newcastle steenrijk telegraaf arabie arsenal barcelona eigenaar investeringsmaatschappij magpies saudi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Bla bla bla. Als ik hier lees wat al die steenrijke clubs van Ajax willen, dan hadden we al lang geen directie, trainers en spelers meer gehad. Dream on..
+1/-0

2 jaar geleden
Marc en Edwin en Eric werken al jaren samen met veel succes. Eens zal er een einde komen aan deze Ajax driehoek. Ik denk dat deze mannen en Ajax als club zo sterk zijn dat er ook weer een oplossing komt mocht dit uit elkaar gaan. Ik denk dat de nieuwe trainer bij de assistenten zit, en dat de directie ook weer uit oud Ajaxieden gaat bestaan. Deze club gaat nooit verloren.
+1/-1

2 jaar geleden
Newcastle is een kerkhof voor trainers, bestuurders, en eigenaren.
Dat gaat nu nog erger worden.
Weer een club die ik verafschuw, net als City, PSG, RB Leipzig, United, Barça.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Eens, de visie van Ajax past daarom ook helemaal niet bij de visie van een New Castle. Ajax richt zich natuurlijk op de jeugd en vult aan met aankopen die niet in de jeugd rondlopen, dat is een meerjarenplan met soms goede jaren en soms mindere jaren. New Castle, helemaal na de overname, is een club met alleen een korte termijnvisie: volgend jaar CL en meedoen met kampioenschap. Als ze dat niet waarmaken zullen de poppetjes weer vervangen moeten worden. Een slangenkuil. Op dit moment is daar voor Marc ook geen eer te behalen. Dan zou hij eerder naar Barcelona moeten, die zitten in een lastige financiële positie en zijn nu bijna verplicht om met jeugd te werken (ook al waren ze hier de laatste jaren van afgestapt). Hopelijk blijft Marc bij Ajax, er is nog meer succes te behalen. Ajax is mijn inziens veel verder dat Barcelona.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
En weer zo`n theedoek die de voetbalwereld nog veder komt verzieken.
financial fair play is weer ver te zoeken bij de Uefa en de FA.
Zo`n club word net als City en Psg straks met honderden miljoenen opgepompt, leg mij maar uit hoe dat kan.
Hoe trots kan je dan op Ajax zijn? die voor elke miljoen aan inkomsten hard moeten werken en toch tegen de Europese top aan kunnen schuren.
Als Overmars het zal doen dan neem ik hem het ook niet eens kwalijk, ik las vanochtend dat hij bij Ajax inclusief bonussen nog geen 7 ton verdient waarvan de helft ook nog naar de belasting gaat in dit heerlijke land.
Zeg dan maar is nee als je daar 10 miljoen kan verdienen ofzo.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Je weet dat belasting ergens voor is? Of woon je liever in Saudi-Arabië?
+2/-1

 
Hoe meer ze te besteden hebben daar in Den Haag hoe grotere puinhoop ze er van maken.
Maar goed dit is een Ajaxforum, laten we het bij houden en niet over politiek gaan hebben.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Politici komen niet van een andere planeet, ze komen uit ons midden en zijn dus net zo matig en egoistisch als wijzelf. Met zijn allen zijn en kiezen wij deze kwaliteit. En als je dan goed kijkt, dan leven we nog steeds in een van de beste landen ter wereld.

Maar eens hoor, laten we het vooral over Ajax hebben, daar gaat het fantastisch mee. Moest alleen even reageren op "dit heelijke land", dat gezeur van "het volk" hoor ik tegenwoordig iets te vaak.
+2/-0

2 jaar geleden
Van oliegeld krijg je vieze handen. Nooit mee in zee gaan.
+3/-0

2 jaar geleden
Kan me er weinig bij voorstellen dat Overmars zin heeft om zijn functie bij clubs waar oliesjeiks met miljarden strooien aan de slag wil. Er zit namelijk geen uitdaging in. Je kunt krijgen wat je wil. Gooi desnoods €1 miljoen door het raam als je je dag ff niet hebt.

Uiteraard valt niets uit te sluiten maar één ding kunnen de sjeiks niet. En dat is het terrein waar Marc en zijn oude collega's/vrienden bezig zijn om vanaf 0 iets moois op te bouwen. Iets waar Johan Cruijff al over sprak. Hetgeen goed uitvoeren is een ander verhaal maar ze zijn een end op weg om het de voetbalwereld te tonen. Ik geloof niet dat Overmars deze missie zo maar laat vallen inruil voor nog meer geld.
+1/-0

2 jaar geleden
Vroeger was de premier league een mooie competitie met al die vreemde eigenaren van die clubs daar is er geen moer meer aan. Die grote olie sjeiks vernielen het hele voetbal omdat ze denken dat als je een paar prijzen wint je aanzien wil stijgen , maar Manchester United was altijd groter dan Manchester city en voor mij zal dat altijd blijven om maar een voorbeeld te noemen.
+3/-0

2 jaar geleden
Nadenken is niet het sterkste punt van De Telegraaf. Denken ze nu echt dat Overmars bereid is de komende tien jaar in Noord Oost Engeland te gaan wonen?

Die sporen echt niet.
+2/-0

reactie verwijderd

2 jaar geleden
Bij Newcastle dient Overmars uiteindelijk kampioen te worden van Engeland en elk jaar de Champions Leage te winnen. Daarnaast heb je nog minimaal 5 andere clubs die daarnaar dingen.
Ten tweede zal daar de druk hoger liggen om te presteren dan bij Ajax.
Bij Ajax kan hij goed werken omdat hij in Nederland eigenlijk alleen te maken heeft met PSV als concurrent.
Daarbij mag hij samen met V.d. Sar en Ten Hag elk seizoen weer toewerken naar een nieuw elftal.
Hij mag/moet spelers verkopen tegen mooie prijzen.
Hij mag/moet spelers kopen met mooie potjes die leuke talenten bijna garanderen.
Ajax heeft een goed scoutingsapparaat.
Bestuurlijk zit het goed in elkaar.
Kortom de omtstandigheden om bij Ajax te werken zijn optimaal.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal