Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic scoort voor winnend Servië, opnieuw geen speeltijd voor Mohamed Daramy

12 oktober 2021 22:39
Foto: Pro Shots

Dusan Tadic scoort voor winnend Servië, opnieuw geen speeltijd voor Mohamed Daramy; image source: Pro Shots

Dusan Tadic blijft met Servië uitstekend in de race voor een ticket voor het WK in Qatar. Omdat de aanvoerder van Ajax op scherp staat begon hij op de bank, maar in de slotfase kwam hij alsnog binnen de lijnen. Door een strafschop vol in de kruising te schieten had hij ook een belangrijk aandeel in de 3-1 zege tegen Azerbeidzjan.

Mohamed Daramy bleef wederom de hele wedstrijd op de bank bij Denemarken. Dit keer werd met 1-0 gewonnen van Oostenrijk. Door de zege is Denemarken verzekerd van het WK in Qatar. Alle acht kwalificatiewedstrijden tot nu toe werden gewonnen. Bovendien kreeg het nog geen enkel doelpunt tegen.

Maandag wist Mohammed Kudus met Ghana te winnen van Malawi. Dankzij de 0-1 zege maken de Ghanezen nog altijd kans om ook naar het WK te mogen. Kudus had een basisplaats en werd in de slotfase gewisseld.




Discussieer mee op de forums


Tags

daramy tadic denemarken kudus qatar azerbeidzjan ghana ghanezen kruising malawi oostenrijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Het beste nieuws uit dit stukje vind ik nog dat Kudus zijn tweede (bijna) hele wedstrijd gespeeld heeft. Leuk voor die jongen en dit geeft Ajax weer extra mogelijkheden dat hij er weer staat.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos