Transparent
Inloggen
Sluiten

Nederland wint met ruime cijfers van Gibraltar

11 oktober 2021 22:40
Foto: Pro Shots

Nederland wint met ruime cijfers van Gibraltar; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft maandagavond weer een uitstekende stap richting het WK in Qatar weten te zetten. In Rotterdam werd met 6-0 van Gibraltar gewonnen. Daley Blind, Davy Klaassen en Steven Berghuis stonden namens Ajax in de basis, waarbij Berghuis na een uur spelen werd gewisseld. Ryan Gravenberch en Jurriën Timber kregen geen speeltijd van bondscoach Louis van Gaal.
Discussieer mee op de forums


Tags

gibraltar berghuis nederland blind gaal gravenberch qatar timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Een wedstrijd die net zo goed op een half veld afgewerkt kon worden. Twee vingers in de neus en dan kun je het maken om met “slechts “ 10 man op het veld te staan. ( wijnaldum , dat die gozer niet gewisseld werd zeg ) ze hebben gedaan wat ze moesten doen en dan werd er nog heel slordig met kansen en mogelijkheden tot kansen omgegaan. Waarschijnlijk toch wat moeite met scherpte tegen zo’n onbeduidende tegenstander. Leuk spelertje trouwens die djuma al is het dan tegen een tegenstander als Gibraltar

Gelukkig gaat de competitie dit weekend weer verder !
+3/-0

2 jaar geleden
oranje.netwerk.to weer op het verkeerde account ingelogd?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Altijd nieuwsgierig hoe onze Ajax spelers t doen
+4/-0

2 jaar geleden
Niemand geblesseerd. Dat is wat telt. En wat hoop ik dat Berghuis één of meer goals maakt op zijn verjaardag. Wat een volk daar, dat ze hem zelfs tijdens een interland uitfluiten.
+3/-0

2 jaar geleden
Ik denk dat het een mooie week is geweest voor de Nederlandse internationals met mooie resultaten. Nu nog de zuid Amerikanen goed terug laten komen. Zaterdag wacht Heereveen weer met wss geslepen messen omdat Ajax komt. Maar in deze flow kan ons niemand tegenhouden in Nederland. Go for it
+2/-0

 
2 jaar geleden
Welke flow, we verloren de laatste wedstrijd.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Misschien was dat juist goed, want de ploeg werd een beetje nonchalant. Er werden vaak slechte keuzes gemaakt en heel veel kansen werden er gemist. De nederlaag tegen Utrecht is dan welkom als wake up call met straks de wedstrijden tegen Dortmund en PSV voor de boeg.
+1/-1

 
Ik zie die logica niet, voordelen van verliezen bestaan niet.
Een topwedstrijd tegen Dordmund in de CL op het alle hoogste podium daar heb je echt geen nederlaag tegen Utrecht voor nodig om de boel scherp voor te krijgen.
En met Psv hebben we sowieso nog een appeltje te schillen naar de JC schaal, ik neem aan dat dit in elke vezel van zowel spelers als supporters leeft om dit kosten wat het kost recht te zetten.
+1/-0

2 jaar geleden
Klaassen speelde nu meer als middenvelder. Mooi.
De andere spelers, vooral de buitenspelers, kwamen nu veel meer tot hun recht.
Nu werd er niet alleen via het midden aangevallen maar ook over de vleugels. Veel meer variatie dus.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom berghuis bergwijn bertjek boerhout boomen branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei godts gooijer hato henderson jim kiki kroes leverkussen mislintat olympiakos rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson