Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Barcelona hoopt op komst van André Onana'

6 oktober 2021 10:32 - El Mundo Deportivo
Foto: Pro Shots

"Ook Barcelona hoopt op komst van André Onana"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse El Mundo Deportivo heeft ook FC Barcelona interesse in de transfervrije komst van André Onana. Volgens het medium hebben naast Inter Milaan ook Napoli, Atlético Madrid en ook nog altijd Olympique Lyonnais belangstelling getoond. Zelf zou Onana een voorkeur hebben voor een vertrek naar Italië of Spanje.

In de laatste dagen van de transfermarkt probeerde Barcelona al om de doelman per direct naar Spanje te halen en werkte het met Villarreal en Ajax aan een drievoudige transfer. Onana zou naar Barcelona moeten vertrekken, de Braziliaan Neto naar Villarreal, terwijl de Spaanse doelman Sergio Asenjo dan naar Ajax moest vertrekken. In de korte tijd die er nog te gaan was in de transferwindow bleek het echter niet te realiseren, mede omdat Barcelona prioriteit gaf aan enkele andere transfers.

Meer op El Mundo Deportivo




Tags

barcelona onana villarreal asenjo atletico braziliaan deportivo drievoudige inter lyonnais madrid milaan mundo napoli neto sergio transferwindow

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Ik hoop dat hij weer gauw betrapt wordt op een pilletje en het einde carrière is voor Onana
+2/-0

2 jaar geleden
Walgelijke club dat Barça, kopen kopen kopen, diep in de schulden zitten, wanbetalers zijn het ook nog is. Hoop dat die club echt kapot gaat. Mooie club voor Onana die past daar wel met zijn mentaliteit.
+3/-0

2 jaar geleden
Barcelona is nergens op gebaseerd.
Het was Messi de afgelopen tig 17 jaar.
Real is de vader en Barcelona het moederskindje van de Liga.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal