Transparent
Inloggen
Sluiten

'Italiaanse topclubs azen op transfervrije komst van Noussair Mazraoui'

5 oktober 2021 21:25 - Calcio Mercato
Foto: Pro Shots

"Italiaanse topclubs azen op transfervrije komst van Noussair Mazraoui"; image source: Pro Shots

Volgens Calciomercato staat Noussair Mazraoui in de belangstelling van verschillende Italiaanse topclubs. De rechtsback van Ajax heeft een aflopend contract en zou daarom na dit seizoen transfervrij de overstap kunnen maken. Juventus, AC Milan en AS Roma hebben al belangstelling getoond.

Mazraoui gaf afgelopen weken in diverse interviews meerdere keren aan graag een nieuw contract bij Ajax te willen tekenen, maar volgens het Italiaanse medium zou hij juist voornemens zijn om na dit seizoen transfervrij te vertrekken uit Amsterdam.

Meer op Calcio Mercato




Tags

mazraoui azen calciomercato juventus milan roma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Was te verwachten.
Natuurlijk hebben ze allemaal interesse in een transfervrije speler van Ajax, als hij niet mee kan bij Juve dan is het altijd nog lucratieve handelswaar.
De Pizzabakker kan de miljoenen weer bijschrijven, echt ongelooflijk.
+2/-0

2 jaar geleden
Direct tribune en Rensch opstellen. Dit gedrag moet keihard afgestraft worden. Zelfde geldt voor Onana straks.
Vraag maar aan Brobbey hoe geweldig het is om je club te naaien en naar de (sub)top in Europa te gaan. M vervolgens maanden op de bank te zitten, dan de tribune en dan verhuur naar een nietszeggende club.
+5/-4

 
2 jaar geleden
Ho wacht is even. Dit it totaal uit zijn verband getrokken. Als we media mogen geloven dan heeft Nous altijd gezegd dat hij gewoon wil verlengen. Daarnaast heeft hij aangegeven dat hij graag wat meer wil verdienen. Hier is toch nix mis mee? De onderhandelingen lopen nog gewoon. Nous kan er toch nix aan doen dat er bedorven clubs tussen zitten die graag willen profeteren van zulke situaties.

Pas als Nous en Ajax er niet uitkomen dan kun je kijken naar alternatieven. En dan nog kun je niemand echt iets kwalijk nemen. Als je iemand iets kwalijk kan nemen dan is het echt Ajax hoor. Ajax had eerder zijn contract moeten verlegen, maar deed dat niet want blessuregevoelig en dit is nu het gevolg daarvan. Nous draait seizoen van zijn leven en dan is het toch niet zo gek dat er interesse is en dat hij meer salaris eist…
+5/-0

 
2 jaar geleden
Voor jou beeldvorming, dit speelt al maanden.
Let op mijn woorden, die komen er niet uit en Mazaroui vertrekt transfervrij pakt samen met Raiola zijn fee en toedeledoki.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ajax en Mazraoui komen er niet uit. Daar zorgt Raiola wel voor.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Mazraoui is op dit moment onze beste rechtsback. Hem op de tribune zetten omdat hij zijn contract uitdient? Wat is dan de waarde van een contract? Ten Hag hoort zijn beste spelers op te stellen en daar is Mazraoui één van.
+3/-2

 
2 jaar geleden
Nu Stekelenburg niet meer terugkomt zeker!
+4/-0

2 jaar geleden
Alle spelers die met Raiola in zee gaan gelijk op de bank zetten.
+4/-3

2 jaar geleden
Wat zijn de eisen van Mazouaroi en Raoila? Inwilligen en meteen eind van seizoen verkopen.
+1/-1

2 jaar geleden
Ik heb het enige tijd geleden al voorspeld: Mazraoui stapt over naar Raiola en dat betekent niet verlengen bij Ajax en op naar Italië. Die pizzabakker is alleen maar geïnteresseerd in transfers en niet in voetballers die blijven.
+2/-1

2 jaar geleden
Deze jongen kom uit voor het nationale elftal van Marokko. Een loyaliteit naar de omgeving waar hij nu zit is er niet. Het verbaast mij totaal niet dat hij gratis de deur uit wil lopen met een dikke tekenbonus bij Juventus. De samenwerking met Raiola past naar naadloos op aan. Ik hoop het niet, maar ben er wel bang voor.
+1/-0

2 jaar geleden
Nou, ik zie het iets genuanceerder. die pizzabakker is in dienst van de spelers en krijgt van de spelers de opdrachten. Hij behartigt immers hun wensen. En dat doet hij heel erg goed. Hij is niet in dienst van Ajax. Daarnaast heeft Mazraoui prima bijgedragen aan overwinningen en veel geld verdiend voor Ajax zonder dat Ajax hem ergens weg heeft moeten kopen. Hij staat duidelijk in de plus dus, daarbij staat zijn opvolger al klaar. Dus de vraag is wat meer is, of nu contract openbreken met tekengeld en meer salaris of zijn mogelijke transfer som (met het risico dat hij geblesseerd raakt en niets krijgt).
+3/-0

 
2 jaar geleden
Je bent één van de weinigen die ziet zoals het is. Dat gezeik op Raiola iedere keer, terwijl hij doet wat de speler hem opdraagt en niet andersom.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Plus dat kinderachtige na-apen "pizzabakker", "vetklep" etc.
Mazraoui loopt uit zijn contract en veranderd direct van manager.
Stapt over naar de manager die een reputatie heeft om binnen zijn netwerk transfervrije spelers onder te kunnen brengen.
Die jongen wil per direct cashen na de laksheid van de Ajax directie en trekt daar de meest geschikte manager voor aan.
+1/-0

2 jaar geleden
Zal wel Juventus worden als hij niet bijtekent. Ik hoop dat hij bijtekent, maar heb er geen problemen mee als dat niet het geval is. Rensch klopt al aan de deur en het is Mazraoui's goed recht om eventueel transfervrij te vertrekken, als hij dit seizoen maar knalt zoals hij tot nu toe doet.
+1/-0

2 jaar geleden
Wel niet wel niet.
Hij is weg, in ieder geval, aan het eind van het seizoen.
Wat, halfwat.
De transfersom is van harte welkom.
Jammer, maar ik krijg zo langzamerhand de kriebels van zijn gelanterfant buiten de lijnen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Als er voor 31 december a.s. geen akkoord ligt, dan is Mazraoui 100% transfervrij weg komende zomer.
+1/-0

2 jaar geleden
Zolang zaakwaarnemers niet aan licenties en toezicht onderworpen worden, zullen dit soort dingen blijven gebeuren. De zaakwaarnemers werken in de eerste 9 plaatsen voor hun eigen portemonnee en entourage en pas vanaf plek 10 voor hun spelers. Als het je als speler vooral om het geld gaat, zit je nergens beter dan bij Raiola. Wil je graag sportief het maximale eruit halen, dan kun je hem beter mijden. De keuze die een speler maakt v.w.b. zijn zaakwaarnemer, laat zien welke factor het zwaarste weegt in de lange termijn carrière planning. In deze specifieke situatie zou een transfervrije overgang naar de Italiaanse top me teleurstellen, maar niet verbazen.
+3/-0

2 jaar geleden
Ach dit speelt bij Mazraoui al langer dan vandaag. Hij heeft enige jaren geleden al aangegeven aan een volgende stap toe te zijn. Hij heeft daarna nogal te kampen gehad met blessures. Het is net als de meeste een pure broodvoetballer en geld is dus zeer belangrijk. Hij heeft niet voor niets een andere zaakwaarnemer genomen en wel Raiolal spelers weten verdomde goed dat die een op korte termijn uitstekende financiele regeling weet te treffen. In het geval van Mazraoui een flink bedrag als tekengeld en een dito salaris . Uiteraard wel ergens waar Raiola het meest profiteert. Clubliefde is gestorven met het heengaan van Haarms en Wolfs, alleen Sjakie Swart is nog over. Voor het overige is clubliefde alleen nog aan de supporters voorbehouden.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht